Tarot karta dana: simbolika sudbine za 15. oktobar 2018. godine

Tarot karta dana - Petica štapova!

Tarot karta dana za 15. oktobar 2018. godine - Petica štapova - ukazuje na borbu za ostvarenje želja. Ova karta bude takmičarski duh, pa ćete morati puno da se potrudite kako biste pronašili svoje mesto pod srećnom zvezdom, bez obzira da li je u pitanju ljubav ili posao. Ali, nema razloga za strah ili paniku, već uzmite život u svoje ruke i podsetite sebe na svoje kvalitete i sposobnosti. Ako razmišljate o velikoj životnoj promeni, sledi odličan period za prave odluke.

Najbolji feng šui saveti za romansu i upoznavanje novog partneraNajbolji feng šui saveti za romansu i upoznavanje novog partnera"Jedan od razloga što te volim je i taj što se s tobom smejem bez ikakvog razloga... "

Na poslu ćete imati problem sa kolegama, jer će mnogi želeti da zauzmu vaše mesto ili da stignu do uspeha. Važno je da igrate fer, dajte sve od sebe i ne upijajte lošu energiju. Ne zaboravite, trud se uvek isplati. Moguće je da će se partner distancirati od vas i sumnjaćete u njegovu vernost, ali budite strpljivi i puni razumevanja dok ne porazgovarate o problemu, jer je vrlo moguće da stvarate negativnu atmosferu bez pravih razloga. Takođe, moguće je da će se vama svideti neka osoba iz okruženja. Iako trenutno niste zadovoljni finansijama, za nekoliko dana očekuje vas stabilna novčana situacija. Više se odmarajte.

Izvor: Lovesensa

procitajte-jos4

Dnevna doza dobrog horoskopa: koji znak prati neverovatno dobra karma 

 

Dnevni horoskop - konjukcija Venere i Merkura otvoriće vaše srce, a loše emocije iz prošlosti lako ćete odbaciti. Spremni ste da nastavite napred, bez straha i neosnovane zabrinitosti za moguće ishode, a evo koji znak privlači pozitivne vibracije, piše Lovesensa.

Dragi Bikovi, danas će emocije prema partneru ponovo biti jake i iskrene i lako ćete se zbližiti nakon turbulentnog perioda koji je sada iza vas. Odlučili ste da partneru obezbedite više slobode i shvatili ste da je vaša briga, ljubomora i negativnost bila bez razloga. Sada ste ponovo na početku puta ka sreći i potrudite se da ne srušite temelje vaše veze, već neograničenom ljubavlju izgradite dvorac sreće.

Proverite u kom znaku se nalazi Mesec u vašoj natalnoj karti: horoskop otkriva koliko ste ljubomorniProverite u kom znaku se nalazi Mesec u vašoj natalnoj karti: horoskop otkriva koliko ste ljubomorniU astrologiji Mesec i znak u kojem se nalazi simbolizuje ono što nam daje osećaj sigurnosti. Kada shvatimo svoje prave potrebe i…

Usamljene Bikove očekuje vrlo uzbudljiv dan. Mesec vas podstiče da se oslobodite rutina, izađete iz kuće i malo promenite i unesete neke iskre u svoj život. Zabavljajte se i ne opterećujte se nepotrebnim stvarima. Moguće je da ćete upoznati nekoga ko će se lako useliti u vaše srce. Na poslu se dobro snalazite i sve ide po planu. Moguće je da ćete nekim kolegama puno pomoći u nevolji, a dobra karma je najbolji dar koji možete sebi da poklonite.

Izvor: Lovesensa

Mesečna anđeoska prognoza za oktobar 2018. godine: jedna anđeoska poruka otkriće tajne vaše duše

 

Web stranica Innerlinks.com bavi se praktičnom primenom duhovnih učenja u svakodnevnom životu. Svakog meseca prenosi poruku jednog anđela koji ujedno i obeležava naredni mesec. Ovog oktobra to je Anđeo jasnoće. Otkrijte šta nam poručuje...

Ako ovo osetite, anđeo vas na nešto upozorava: 6 načina na koje nam anđeli šalju važne porukeAko ovo osetite, anđeo vas na nešto upozorava: 6 načina na koje nam anđeli šalju važne porukeAnđeli nam šalju jasne znakove i pokazuju da su uz nas - ako ovo osetite, anđeo vas na nešto upozorava!

„Oslobodite se nedoumica, usredsredite se na svoju nameru i njeno direktno izražavanje. Posmatrajte svet kakav jeste, bez svojih projekcija, prosuđivanja i pretpostavki”, savet je za oktobar koji nam donosi Anđeo jasnoće.

Jasnoća nije jednokratni događaj, već proces. Ljubav prema istini uklanja sve vezanosti koje su rezultat pogrešnog razumevanja i zaključaka, pa nas usklađuje s unutrašnjim bićem. Dok učimo uskladiti se s pravom prirodom, našu svest ispunjava ispravnim stavovima, usmerenjima i delima – oslobođenima pretpostavki i procena.

A kako možemo podstaknuti jasnoću? Aktivnim istraživanjem sebe; pitanjima: „Šta je izvor mog postojanja”? „Zašto postupam ovako ili onako?” „Šta mi je potrebno da se iscelim?” Kroz propitivanje sebe, pozivamo svoje unutrašnje biće na otkrivanje njegovih bogatstava, tajni i sposobnosti.

IZRAČUNAJTE LIČNI ANĐEOSKI BROJ: evo kako da saznate ko je vaš anđeo čuvar i šta vam poručujeIZRAČUNAJTE LIČNI ANĐEOSKI BROJ: evo kako da saznate ko je vaš anđeo čuvar i šta vam poručujeIzračunajte anđeoski broj i saznajte šta vam anđeo čuvar poručuje!

Svet koji opažamo načinjen je od naših misli, procena, emocija i utisaka. Oni su važni samo kao orijentacijske tačke, ne kao konačni dokazi stvarnosti. Treba li da budemo spremni da dopustimo svojim snovima, trenutnim procenama i principima da se potpuno kvalitativno promene?

Uklonite zbunjenost i predrasude koje prekrivaju vaše najdublje i najdraže untrašnje osećaje i budite u potpunosti ono što jeste.

Neka Anđeo jasnoće ovog meseca podstakne vaše unutrašnje biće i donese nove, sveže načine posmatranja sebe i sveta.

Izvor: Sensa.hr 

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.