Tarot karta dana: simbolika sudbine za 14. novembar 2018. godine

Tarot karta dana - Trojka mačeva!

Tarot karta dana za 14. novembar 2018. godine - Trojka mačeva - ukazuje na samoću i raksidanje odnosa. Na ovoj karti često je prikazana oluja, a to simbolizuje vaša pomešana osećanja.

Međutim, karta ima i pozitivnu stranu - zaboravljanjem nekih ljudi i raskidanjem sa životom iz prošlosti, oslobodićete se frustracija i postaćete slobodni. Ako se ljubav ne razvija i nikako ne možete iz nje da izvučete onu lepotu koju treba da poseduje, možda je vreme da se oslobodite lažnih iluzija i otvorite srce za nove mogućnosti.

Horoskop - mračna prošlost se probudila: šta nam donosi retrogradni Uran u znaku Ovna (do marta 2019. godine)Horoskop - mračna prošlost se probudila: šta nam donosi retrogradni Uran u znaku Ovna (do marta 2019. godine)Uran je ekscentrik, vizionar, zanesenjak. Za njega je samo nebo granica...

Ovo je karta straha i zbunjenosti zbog emocija, ali sve će biti u redu ako budete slušali vlastiti instikt. Na poslu treba da budete strpljivi i odgovori će se sami pojaviti. Ne zaboravite da karijera ne kreira ceo vaš život.

Finansijska situacija trenurno nije povoljna za ulaganja. Ovo je karta koja donosi fizičko ozdravljenje jer nas podstiče da se zauvek oslobodimo poroka i loših navika. Prepustite se emocijama, a novi izlazak Sunca doneće lepša osećanja...

Izvor: Lovesensa

procitajte-jos4

Dnevna doza dobrog horoskopa: sreća je napokon zakucala na vrata vašeg života

 

Dnevni horoskop - sekstil Meseca i Merkura donosi moćnu energiju koju možete iskoristiti na polju karijere, a zbog emotivnog balansa, mnogi parovi če pronaći mir i sreću u ljubavi, piše Lovesensa. Evo koji znak ima najviše mogućnosti da privuče obilje i čaroliju ljubavi...

Dragi Lavovi, partner i vi ste danas "ludi" od ljubavi i konačno ste shvatili da ste stvoreni jedno za drugo. Vi ste srodne duše, delite iste ambicije, nadanja i strasti. Sreća je napokon zakucala na vrata vašeg života, a iznenadićete se kada vam budućnost donese još veću romantičnu radost.

Ljubavni horoskop za danas: jedan susret menja romantične planoveLjubavni horoskop za danas: jedan susret menja romantične planoveLjubavni horoskop predviđa talas čistih emocija koja će privući najlepše romantične snove - ova 3 znaka doživeće prosvetljenje na…

Usamljeni Lavovi upoznaće zanimljivu osobu na nekoj zabavi ili izlasku sa prijateljima, a u srce će se brzo useliti ljubav. Iako niste želeli ozbiljnu vezu, ovaj susret menja romantične planove. Nemojte zbog straha od vezivanja propustiti divnu šansu.

Merkur pravi dobar aspekt sa Mesecom u znaku Vodolije, a takav položaj planeta pruža snagu da se ostvarite na profesionalnom planu. Imate puno ideja i svaki posao ide vam od ruke, a oni koji žele da promene radno mesto, najbolje će se snaći u sopstvenom biznisu. Vreme je da iskoristite sve svoje sposobnosti!

Izvor: Lovesensa

 Horoskop - mračna prošlost se probudila: šta nam donosi retrogradni Uran u znaku Ovna (do marta 2019. godine) 

Retrogradni Uran se u popodnevnim časovima 6. novembra vratio iz znaka Bika u znak Ovna, gde će ostati do početka marta 2019. godine. Ovaj tranzit je posebno značajan za Ovnove rođene polovinom aprila, ali i za ostale pripadnike kardinalnih znakova (Rak, Vaga, Jarac), koji su rođeni u trećoj dekadi znakova.

Takođe, ako imate neku planetu na zadnjim stepenima ova četiri znaka, ovo će biti važan period za vas. Uran je i simbol kolektivnog dešavanja, a sada se vraća zadnji put u znak Ovna, da bi završio sve poslove započete u prethodnih sedam godina, i na globalnom i na ličnom planu.

Horoskop ljubavi i strasti: saznajte koji horoskopski znak najviše privlačiteHoroskop ljubavi i strasti: saznajte koji horoskopski znak najviše privlačitePosebna privlačnost postoji između znaka u kome vam je Sunce i susednih znakova. Vaši prvi susedi u horoskopu ili onaj preko puta…

Ko je Uran? Astronomski gledano, Uran je sedma po redu i treća po veličini planeta Sunčevog sistema. Prema grčko-rimskoj mitologiji, Uran je vladar neba, otac svih titana, koga je s vlasti zbacio sin Hron (Saturn).


Astrološki, Uran je ideal apsolutne istine. To je večna potraga, pogled usmeren ka nebu, pogled u budućnost! Uran predstavlja nagle i brze promene, on ruši sistem i hijerarhiju koje Saturn postavlja. Uran je apstraktna ideja, a Saturn je konkretizacija i pad u materiju. Uran je nova kreacija, nesvakidašnja i inventivna. Uran je ekstrem u svakoj oblasti, vozilo koje juri autoputom, nagli udari vetra, bljesak munje na horizontu, noćno nebo posuto zvezdama i astrolog koji ih proučava.

Uran je ekscentrik, vizionar, zanesenjak. Za njega je samo nebo granica, a često granica nema uopšte. Kada je naglašen u natalnoj karti, on daje visok stepen inteligencije, te sposobnost da se proniknu tajne Kosmosa.

Ovu poziciju često srećemo kod pronalazača, osoba koje pomeraju granice i menjaju svet. Newton, Tesla, Bell, Gates, Che Guevara su samo neki od vlasnika Urana u I polju. Kako je već rečeno, Uran ruši sisteme, te je on simbol revolucije i promene vlasti i društvenih sistema.

Čuva tajne, odan je i iskreno vas voli: na ovaj horoskopski znak uvek možete da se osloniteČuva tajne, odan je i iskreno vas voli: na ovaj horoskopski znak uvek možete da se osloniteOsobe rođene u ovom horoskopskom znaku sve u životu rade dobro promišljajući...

Uran u Ovnu uvek predstavlja pionira, Ovan je prvi znak Zodijaka, i “početak svih početaka”. Ovan je kardinalni (brzi), muški (aktivni) znak koji pripada vatrenom elementu, prva iskra, mladost, početak proleća, inicijalna kapisla, koja pobuđuje sve ostale energetske potencijale. Uran u retrogradnom hodu kroz znak Ovna simbolizuje promene na kolektivnom planu, koje se dešavaju bar iz drugog pokušaja odnosno kao posledica određenih odluka u prošlosti.

Kako je Uran krenuo retrogradnim hodom u avgustu, nagomilana tenzija za promenom i potreba za slobodom je počela da raste (da se oslobađa). Potresi, elementarne nepogode ili nesreće mogu pogoditi Daleki Istok i zemlje u simbolici Ovna. Kolektivni događaji, poput finansijskih i sigurnosnih kriza, utiču na vaš emotivni život i finansijsko stanje. Pogledajte u koje polje natalne karte vam pada 29. stepen Ovna, jer tu vas u narednim mesecima čeka nagla promena i konačno razrešenje nekih priča iz prošlosti (u skladu sa simbolikom polja).

Izvor: Astro portal

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.