Tarot karta dana: simbolika sudbine za 14. maj 2018. godine

Tarot karta dana - Trojka pehara!

Tarot karta dana za 14. maj 2018. godine - Trojka pehara - ukazuje na uspeh, timski rad i podršku Univerzuma. Ovo je karta moćne ženske energije, pa mnoge dame danas očekuje slavlje i ispunjenje želja. Sukobi i nesuglasice iz prošlosti biće izbrisane iz srca, a počinje period ljubavi, poštovanja i sreće.

besplatna natalna karta.jpg

Ovo je karta oporavka i isceljenja, a sve što danas započnete uradićete sa lakoćom. Mnoge očekuje napredak na poslu, dok će oni koji traže posao dobiti odličnu ponudu na neočekivanom mestu. Za one koji su u vezi sledi period iskrene ljubavi, nežnosti i lepih osećanja, a usamljeni će želeti maksimalno da uživaju u slobodi. Novčana situacija je trenutno povoljna, ali očekujte iznenadne troškove.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Otkrivena tajna za uspešnu romantičnu vezu i brak: 4 stvari o kojima svaki dan treba da pričamo sa partnerom

 

Bez dobre komunikacije nema dobre veze i izbegavanje određenih tema može dugoročno naneti štetu ljubavnom odnosu. U nastavku proverite koje bi razgovore trebalo da vodite svaki dan ako želite dobru vezu.

1. Teškoće. Ludnica na poslu, svađa sa sestrom, uopšteno težak dan - podelite svoju svakodnevicu sa partnerom i podstaknite ga da on vama ispriča svoje teškoće. Tako razvijate trajan osećaj bliskosti i poverenja u ljubavnom odnosu.

13 znakova da je vaš partner emocionalno zrela osoba

2. Ciljevi i planovi. Otvoren razgovor o svim vašim ciljevima, malim ili velikim, motivisaće vas da bez ustručavanja kročite prema njima. Važno je da ih ne držite u sebi jer vam partner može biti značajna podrška u njihovom ostvarivanju i obrnuto, vi možete svom partneru pomoći da ostvari zacrtane ciljeve. Obavezno planirajte zajedničke aktivnosti jer je upravo nedostatak vremena za zajedničko uživanje jedan od najvećih krivaca za pucanje veza i brakova.

12 pitanja koja će otkriti da li ste vi i vaš partner srodne duše

3. Zdravlje. Ponekad skrivamo svoje zdravstvene probleme kako ne bismo partnera previše opterećivali, ali zdravlje uvek treba da bude na prvom mestu i o njemu uvek treba otvoreno razgovarati. Svaki fizički bol vi i partner lakše ćete podneti ako je podelite.

4. Lepe uspomene. Stručnjaci smatraju da bi prisećanje na lepe trenutke provedene zajedno trebalo da bude obavezan deo svakodnevice parova. Takvi razgovori stvaraju pozitivnu energiju i zato treba često da se prisećate prošlosti koju delite jer ćete tako ojačati svoju povezanost.

SAVET PLUS: Svađa je takođe oblik komunikacije u ljubavnom odnosu.

Izvor: Zadovoljna

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.