Tarot karta dana: simbolika sudbine za 14. jun 2018. godine

Tarot karta dana - Trojka diskova!

Tarot karta dana za 14. jun 2018. godine - Trojka diskova - ukazuje na zadovoljstvo i ostverenje ciljeva. Napokon ste izgradili samopouzdanje i spremni ste da se suočite sa svakim životnim izazovom, a prepreke na putu ka cilju za vas predstavljaju samo novo iskustvo. Imate snage da očistite energiju od negativnih emocija i da se posvetite duhovnom razvoju. Ako nastavite ovako da radite i da se usavršavate, uskoro vas očekuje talas pozitivnih promena.

Na poslu vas očekuje dobra saradnja, novi kontakti i odlična komunikacija, a možete da se nadate unapređenju i povećanju zarade. Ako ste usamljeni, sledi savršen period za upoznavanje novih ljudi i rađanje ljubavi. Odnos sa partnerom postaje iskreniji i lepši, a veza je stabilnija ako pozitivno utičete jedno na drugo i podržavate se međusobno. Vaša energija je čista, a aura jača nego što mislite.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Ljubavni horoskop za danas: evo kome Venera u Lavu donosi rizičnu vatrenu ljubav

 Sekstil Merkura i Urana donosi zanimljive promene koje će poboljšati kvalitet života, a evo kakve nas varnice i turbulencije očekuju u magičnoj bašti ljubavi, piše Lovesensa.

Dragi Rakovi, posle perioda usamljenosti i traganja za srećom, prepustićete se ljubavnoj avanturi sa osobom koju uopšte ne poznajete. Kada Venera uđe u vatreni znak Lava, u Raku se probude opasne strasti i privlači ih rizična ljubav. Ali, nema potrebe da brinete, jer ovoga puta ćete upoznati nekog ko vas zaslužuje. Nebo vam pomaže da proneđate partnera koji razume vaša osećanja i želi da spozna želje vaše duše, a baš takav je stranac koji vas je šarmirao.

Kineski horoskop za jun 2018. godineKineski horoskop za jun 2018. godineJun je mesec Zemljanog Konja koji će vladati moćnim rečima!

Vodolije već danima osećaju da se nešto promenilo u njihovo romantičnoj vezi, ali nije im jasno koji problem je poljuljao nekada skladan odnos. Vaš ljubavni život često ima uspone i padove, ali ovog puta ne znate kako da promenite situaciju. Seksualna energija je baš slaba, a jedina stvar koja vas može izvući iz zamke monotonije jeste da se više potrudite oko partnera.

HOROSKOP OTKRIVA LJUBOMORNE ZNAKOVE ZODIJAKA: za ova 3 znaka je ljubomora najveći izazov u ljubaviHOROSKOP OTKRIVA LJUBOMORNE ZNAKOVE ZODIJAKA: za ova 3 znaka je ljubomora najveći izazov u ljubaviLjubomora je toksična u ljubavnom odnosu, a evo koja tri znaka Zodijaka najviše ispaštaju zbog ovog osećanja!

Drage Ribe, Venera u Lavu vas podržava da rešite probleme i nesuglasice sa partnerom, a njena energija daje vam snagu da zaboravite na rane iz prošlosti. U razgovoru sa partnerom budite tolerantni, otvoreno pokažite svoja osećanja, želje i očekivanja. Iako ste imali probleme, zapamtite, sunce se uvek pojavi posle kiše. U vašoj ljubavi ponovo je probuđena strast, a vreme je da iskoristite te iskre i poboljšate odnos.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.