Tarot karta dana: simbolika sudbine za 14. februar 2018. godine

Tarot karta dana: Osmica mačeva!

Tarot karta dana za 14. februar 2018. godine - Osmica mačeva - ukazuje na životne izazove i iskustva. Ova karta je slika ratnika koji treba da se suoči sa najvažnijom bitkom u svom životu, tako da će i za vas naredni period biti prepun važnih i odlučujućih trenutaka. Vreme je da otkrijete svoje ideje i planove i da pokažete koliko ste sposobni da ih sprovedete u delo.

besplatna natalna karta.jpg

Kada se otvori Osmica mačeva, očekujte zarobljenost u iluzijama, bežanje od istine i problema. Univerzum vas podseća da treba na sve da gledate sa zdravom dozom optimizma i da očajavanjem i sedenjem skrštenih ruku ništa nećete moći da promenite. Ako niste zadovoljni trenutnim poslom, potražite drugi, ako imate loš odnos sa partnerom, pokušajte da ga rešite otvorenim razgovorom, prihvatite finansijsku pomoć ili potražite dodatan izvor prihoda - važno je da delujete, jer samo hladan um i vešte ruke uspeće da vas izbave iz trenutne nelagodnosti.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Ljubavni godišnji horoskop za vatrene znake Zodijaka: evo šta Ovna, Lava i Strelca očekuje na Dan zaljubljenih 2018. godine

OVAN

Godina iskušenja

Vaš ljubavni život u ovoj godini ulazi u razdoblje preispitivanja i restrukturiranja. Kretanje Saturna i Plutona znakom Jarca donosi neke nove obaveze i odgovornosti na profesionalnom planu, u odnosu sa roditeljima i starijim osobama što može da vas stavi pod dodatne pritiske posebno sredinom aprila i tokom prve nedelje septembra, a što će se odraziti na vaš intimni život. Pod ovim uticajima nestabilni odnosi mogu da zapadnu u krizu, pa će morati da se pronađu nova rešenja za stare probleme. Ako u tome ne uspete, lako je moguće da krenete dalje ili da se upustite u vezu ili flert sa osobom koja će biti znatno mlađa ili čak starija od vas.

Astro saveti za vatrene znake: kako da Ovan, Lav i Strelac čuvaju zdravlje

Strast će biti nešto što će vas sve do jeseni snažno inspirisati na delovanje, pa nije isključeno da vam se svidi i netko ko je zauzet. Jupiter u Škorpiji budi želju za intenzivnim ljubavnim iskustvima, pa ćete nešto teže odolevati iskušenjima, posebno ako ste nezadovoljni svojim intimnim životom. Od 26. juna do 27. avgusta retrogradni Mars vas stavlja pred neke dileme i donosi odlaganja od 5. oktobra do 16. novembra, kad će Venera da se kreće retrogradno znakom Škorpije, ne donosite važne ljubavne odluke.

slikalink-ljubavni-horoskop-2018

Na Dan zaljubljenih: Ovaj dan krije jedno posebno iznenađenje za vas. Mogli biste da otkrijete da ste nekome mnogo više od prijatelja ili prolazne zabave.

LAV

Biti ili ne biti

U ovoj godini ćete se više posvetiti radnim obavezama, zdravlju i stambenom pitanju, dok će ljubavni život biti u senci ostalih zbivanja. Tranzit Jupitera znakom Škorpije motiviše vas na aktivnosti koje će biti vezane uz uređenje doma i kupoprodaju nekretnina. Prašinu u vašem ljubavnom životu uglavnom će podizati pomračenja koja će se tokom prve polovine godine odvijati u vašem i vama suprotnom znaku, što znači da vas očekuje mnogo posla u postavljanju granica prema drugima.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.