Tarot karta dana: simbolika sudbine za 14. decembar 2018. godine

Tarot karta dana - Desetka štapova!

Tarot karta dana za 14. decembar 2018. godine - Desetka štapova - ukazuje na umor, iscrpljenost i veliki teret koji nosite na svojim leđima. Imate ispred sebe jasan cilj koji želite što pre da ostvarite, ali vaša želja za uspehom može lako da vas zaslepi i izgubićete iz vida druge sfere života. Odmor je neophodan, a vaše zdravlje i stanje duha ne može da kupi nikakav novac i položaj.

Na poslu vas očekuje puino zadataka i odgovornosti, ali slobodno podelite teret sa kolegema. Vaše sposobnosti su već viđene, a to što gomilate posao može samo da škodi. Ako je moguće, uzmite nekoliko slobodnih dana, posvetite se meditiranju, čitanju, sjedinjavanju sa prirodom, "napunite baterije" za nove poduhvate.

Dnevni horoskop za petak, 14. decembar 20198. godine: Lava očekuju dobre vesti, a Vagu nezadovoljstvoDnevni horoskop za petak, 14. decembar 20198. godine: Lava očekuju dobre vesti, a Vagu nezadovoljstvoDnevni horoskop otkriva šta nas očekuje na polju karijere, ljubavi i zdravlja - pročitajte astro prognozu za svoj znak Zodijaka!

Na polju ljubavi očekuje vas težak period, ali treba da budete svesni da partnerova potištnost nema veze sa vama. Nemojte da budete sebični i da širite negativnost, već se posvetite parneru i njegovim potreba. Podrška u teškim trenucima je nophodna ako želite da vaša ljubav opstane.

Stres i nervoza utiču na fizičko i mentalno zdravlje, zato je neophodno da se opustite, počnete zdravije da se hranite i nadoknadite propušteni san. Telo će biti zahvalno ako mu nadoknadite energiju.

Na finansijskom polju ste slabi i očekuju vas brige, ali ne ignorišite probleme, odmah napravite strategiju i plan trošenja novca. Vreme je da naučite kako da se bolje organizujete.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.