Tarot karta dana: simbolika sudbine za 14. avgust 2018. godine

Tarot karta dana - Đavo!

Tarot karta dana za 14. avgust 2018. godine - Đavo - ukazuje na nagone i strahove. Moguće je da ćete u narednom periodu osećati kako stagnirate i da je uspeh daleko od vas, ali rešenje je u velikim promenama. Prestanite da krivite okruženje zbog planova koji se nisu ostvarili, jer je sudbina samo u vašim rukama i svaki životni potez zavisi samo od vas. Od danas skinite lance prošlosti i hrabro krenite putem promene.

3 jednostavna feng šui rituala za više novca: ovo možete da uradite već danas, a veruje se da donosi obilje3 jednostavna feng šui rituala za više novca: ovo možete da uradite već danas, a veruje se da donosi obiljeFeng šui za privlačenje obilja i blagostanja - ova 3 trika možete da izvedete već danas!

Posao koji trenutno radite više vam ne odgovara, pa je moguće da ćete želeti da promenite profesiju. U ljubavnom odnosu vlada oluja strasti i sukoba. Nekad vam je takva ljubav izgledala kao avantura, ali trenutno ste umorni od rizičnih ljubavnih igrica. Ako želite da spasite odnos, otvoreno razgovarajte sa partnerom o problemima i potezima važnim za budućnost. Pazite kako trošite novac, očekuju vas finansijski problemi.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Dnevna doza dobrog horoskopa: svemir jednom znaku šalje neverovatnu ljubav i veliku strast

 

Dnevni horoskop - sekstil Meseca u znaku Vage i Merkura u znaku Lava donosi odličnu komunikaciju, veštine i um spreman za nova saznanja, piše Lovesensa. Danas ćete imati šansu da uradite nešto važno za budućnost, a evo koji znak očekuju lepe promene.

Magična Lavlja kapija na nebu ostaje otvorena do 14. avgusta: evo kako da iskoristite moćnu energiju niza brojeva 8-8-8Magična Lavlja kapija na nebu ostaje otvorena do 14. avgusta: evo kako da iskoristite moćnu energiju niza brojeva 8-8-8Lavlja vrata ostaće otvorena od 8. do 14. avgusta 2018. godine - evo šta treba da uradimo da bismo privukli dobru energiju za…

Dragi Blizanci, danas ćete sa partnerom stvoriti predivne uspomene! Nikada niste osećali s nekim ovakvu bliskost, a njegova energija donosi radost i dobro raspoloženje. Prestali ste da se svakodnevno opterećujete sitnim problemima i krupnim planovima, već uživate u trenutku. Očekuje vas period neverovatne zabave sa partnerom, a pojačana erotska energija u vama budi davno zaspalu strast.

Veliki sanjari: horoskopski znak koji je teško razumeti, ali vam život pretvara u bajkuVeliki sanjari: horoskopski znak koji je teško razumeti, ali vam život pretvara u bajkuOvo je najmaštovitiji i najemotivniji znak Zodijaka, a evo šta će se promeniti ako zauzmu važno mesto u vašem životu!

Na poslu vas očekuju ozbiljni zadaci i neophodan vam je odmor. Spremni ste da prihvatite svaki izazov kako biste uskoro napredovali, ali nemojte da se preopteretite. Dobra organizacija će sve rešiti. Uskoro vas očekuje odmor na kojem ćete uživati, a najviše u čarima ljubavi.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.