Tarot karta dana: simbolika sudbine za 13. septembar 2018. godine

Tarot karta dana - Sedmica štapova!

Tarot karta dana za 13. septembar 2018. godine - Sedmica štapova - ukazuje na slobodu i nezavisnost. Danas ćete iz mnogih životnih borbi izaći kao pobednik. Očekuje vas ostvarenje planova, ali sve može da pokvari nedostatak samopouzdanja. Ovo je savršen period da se aktivirate i uzmete život u svoje ruke. Pokušajte da pobedite strahove koji vas ograničavaju.

Horoskop za bogatstvo i moćnu erotsku energiju: kojim znakovima Venera u Škorpiji donosi dobre događaje (do 7. januara 2018.)Horoskop za bogatstvo i moćnu erotsku energiju: kojim znakovima Venera u Škorpiji donosi dobre događaje (do 7. januara 2018.)Horoskop za Veneru u znaku Škorpije - da li vas čeka obilje ili sreća u ljubavi...

Ako ste razmišljali o pokretanju vlastitog posla, sada je pravo vreme. Iskoristite kreativnost i ideje, jer je moguće da ćete ostvariti veliki uspeh. Partneru otvoreno recite sve što vas muči, jer tek kad rešite nesuglasice očekuje vas lep period. Ako ste usamljeni, karta nagoveštava da ćete upoznati zanimljivu osobu. Očekuje vas period finansijskog blagostanja, ali nemojte rasipati novac na stvari koje vam nisu potrebne.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Dnevna doza dobrog horoskopa: otvorite srce za novu ljubav

  

Dnevni horoskop - konjukcija Meseca i Jupitera u znaku Škorpije donosi finansijsko blagostanje i razvoj, ali nemojte zbog lenjosti da propustite ovakvu šansu za uspeh, piše Lovesensa. Evo koji znak se trudi da ulepša svoj život...

Kineski horoskop za septembar 2018. godineKineski horoskop za septembar 2018. godineMesec Metalnog Petla budi vas iz sveta mašte - vreme je da u septembru snove pretvorimo u realnost! Evo šta nam predviđa mesečni…

Drage Ribe, Pluton u znaku Jarca pomaže da se izborite sa svakodnevnim nevoljama, naročito na polju ljubavi. Bili ste zabrinuti za svoju budućnost, ali savet jednog prijatelja pomaže da donesete dobru odluku. Vreme je da vratite romantičnu sreću u odnos, a to ćete moći samo ako se dovoljno potrudite. Usamljene Ribe će danas preispitivati greške iz prošlosti, ali vreme je da zaboravite staru ljubav. Planete donose divne šanse da upoznate neku zanimljivu osobu. Oslobodite svoje srce i prepustite se osećanjima, jer je možda baš sad vreme da stvorite ljubavnu priču iz bajke.

Previše ste posvećeni privatnom životu pa vam je teško da se fokusirate na ostvarenje ciljeva. Ako se organizujete i potražite pomoć kolega, uspećete da završite sve što ste započeli. Vreme je da se aktivirate ako želite da se približite velikom uspehu.

Izvor: Lovesensa

Ljubavni horoskop za danas: jedna romantična varnica može da promeni sve  

Sekstil Venere i Saturna donosi potrebu za sazrevanjem i donošenjem važnih odluka, a mnogi će iznenaditi partnere svojim dobrim planovima i rešenjima problema, piše Lovesensa. Ovo je period stabilnih, iskrenih i ozbiljnih ljubavi, a sve što ovih dana zajedno isplanirate doneće veliku sreću...

Horoskop za bogatstvo i moćnu erotsku energiju: kojim znakovima Venera u Škorpiji donosi dobre događaje (do 7. januara 2018.)Horoskop za bogatstvo i moćnu erotsku energiju: kojim znakovima Venera u Škorpiji donosi dobre događaje (do 7. januara 2018.)Horoskop za Veneru u znaku Škorpije - da li vas čeka obilje ili sreća u ljubavi...

Dragi Rakovi, odlučili ste malo da začinite vezu najlepšom ljubavnom magijom, a najbolje rešenje za to je beg od rutine. Počnite da izlazite sa partnerom, da se družite i upoznajete nove ljude. Pokažite partneru da još uvek možete zajedno da se zabavljate kao na početku veze. Ovo iskustvo samo će još više učvrstiti vaš odnos.

Device su po prirodi spremne da urade sve za ostvarenje cilja, a naročito kada je u pitanju velika ljubav. Dobili ste sve što ste želeli - stabilnu vezu, romantičnog partnera, ušuškan dom i osmeh svakog jutra. Ali, nemojte to da pokvarite zbog jedne avanture. Možda vam neobavezan flert izgleda bezazleno, ali vaše srce je lako začarati slatkim pričama, zato se ne igrajte vatrom. Zbog jedne avanture, vaš svet snova može nestati.

Saveti za odbijanje negativne energije: Ne trošite život na...Saveti za odbijanje negativne energije: Ne trošite život na..."Ne trošite život, on nije beskonačan, cenite svaki udah, momenat i čas!"

Drage Ribe, Pluton u znaku Jarca pomaže vam da svakodnevno prevaziđete ljubavne probleme. Partner i vi se volite, ali vi ste i dalje zabrinuti za budućnost vaše veze. Čini vam se da je strast nestala, ali jedna romantična varnica može da promeni sve. Ne odustajte tako lako od partnera. Budite strpljivi, kriza će proći.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.