Tarot karta dana: simbolika sudbine za 13. septembar 2017. godine

Tarot karta dana: Sedmica diskova!

Tarot karta za 13. septembar 2017. godine - Sedmica diskova - ukazuje na prosperitet i ostvarenje snova. Danas ćete dobiti krila, bićete radosni i poletni, jer se napokon trud polako ostvaruje. Svakim danom ste jedan korak bliže velikom životnom cilju, a sa puta uspeha odvratiće vas misli o prošlosti i odustajanje.

podznak besplatno

Ovo je karta finansijskog prosperiteta i poslovnog uspeha, ali i ljubavnog nezadovoljstva. Zbog lošeg romantičnog iskustva iz prošlosti zaključali ste srce. Ukrstite tajanstveni pogled sa osobom iz okruženja, jer je možda baš ona ljubav o kojoj sanjate. Prestanite da greške tražite u partneru, već priznajte svoje mane, a mala romantična iznenađenja i lepe reči mogu biti najlepši dokaz ljubavi.

Savet: Mir i pozitivnu energiju pronađite u prirodi!

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

6 znakova da vas anđeo čuvar upozorava: evo kako da razumete poruke ličnog anđela čuvara

 

Mnogi od nas vrlo dobro su osetili, i to po više puta, da nas neko posmatra, štiti, spašava u poslednjem trenutku od nevolje... Koliko nam se samo puta dogodilo da nađemo odgovor na ključno pitanje, izlaz iz naizgled nerešive situacije i to u poslednjem momentu, a da ničim fizičkim to ne možemo objasniti ni dokazati.

Doreen Virtue: kako da zamolimo anđele za srećne ljubavne i porodične odnose...

Postoje oni koji nad nama bdiju i štite nas iako mi to ne znamo. Bilo da su naše drage osobe, duhom prisutne, ili anđeli čuvari. Treba uočavati njihove znakove, i oniih koji se brinu za vas sa druge strane, koji upozoravaju, predskazuju, podržavaju.

Evo 6 znakova da vam neko daje signale sa druge strane stvarnosti:

1. Vaši snovi se pamte i veoma su izražajni

Duhovni svet često šalje poruke kroz snove. Ako vas u životu očekuju promene, možete dobiti znak u snu. To će biti scenario, simbolika, koji sigurno neće proći nezapaženo.

Ne treba da tražite objašnjenja u običnim sanovnicima, ako ste sanjali takav san od kojeg se raduje sve unutra, ili obrnuto, žmarci prolaze po koži samo pri sećanju na njega. ​Kada spavate, astralni svet biva dostupan.

besplatna natalna karta.jpg

Sva vaša uverenja ostaju u stvarnosti, i vi ste bolje prijemčivi za druge sfere.

Onostrani entiteti (to su vaši preci koji su otišli u drugi svet, simboli vere, u zavisnosti od religije, to su značajni događaji koje ćete ponovo proživeti u snu, ili ljudi za koje su veoma dragi u ovozemaljskom životu) javljaće vam se u slikama koje ćete zapamtiti.

Sve što treba da uradite, ako shvate da je to znak odozgo, da tu formulisanu nameru spoznate potpunije.

​​2. Vaših 5 čula se izoštrava

Realni svet osećate preko čula mirisa, dodira, ukusa, vida i sluha.

Irealni će davati signale na takav način, ali ćete ipak razumeti - taj miris ili zvuk ne mogu biti na tom mestu, to može biti miris određenog cveta ili trave, voštane sveće ili dah konkretnog čoveka.

To može biti zujanje u ušima.

Možete primetiti perifernim vidom figure i njihovo kretanje. Ne bojte se, već produžite da osluškujete, budite otvoreni i posmatrajte, postavljajući pitanja.

7 znakova da će Univerzum ostvariti vaše želje: šta znači kada vidite dugu, a šta donose živopisni snovi...

​3. Počinje loše da radi elektronika i elektrika​

Znakovi odozgo ili iz paralelnih svetova, mogu se i tako ispoljiti.

Mi smo stvoreni od materije i elektriciteta - talasa, koji mogu biti veza između naših svetova. Ako vaš automobil neće da se pokrene, iako je sve u redu sa paljenjem, vrlo je verovatno da vas vaš anđeo čuvar ne pušta sada na put.

Bolje je da poslušate pesmu koja se tada emituje na radiju - asocijativna percepcija će vam pomoći da se orjentišete - ili će ukazati na toga ko brine o vama, ili o razlogu za to zadržavanje.

Ne treba se bojati, uprkos horor filmova sa sličnim sadržajem, zapamtite: telo može da istruli, ali energija koja vas povezuje sa nekim čovekom koji vas štiti spolja - je večna.

4. Osećate neobjašnjivo Znanje

Ako je odgovor na pitanje na koje niste mogli da odgovorite, iznenada postalo jasno kao dan - to je takođe znak mešanja informacionog toka spolja.

slikalink pomoc andjela.jpg

Neko ko vas štiti, pobrinuo se da se ozarenje otvori za vas, i vi ste shvatili, razumeli, otkrili za sebe to što vam ranije nije padalo na pamet. To je briga vaših duhovnih učitelja i bliski.

Telepatija ili želja, koja dolazi iznutra, tera vas da uradite nešto, intuicija - nazovite to kako hoćete, ali svaki put kada zatražite pomoć, ova sila će vam pružiti pomoć u vidu znakova. Samo slušajte.

5. Osećaj jeze u koži

​Govori se, da kad nešto slučajno kažemo, da odgovara stvarnosti, čak i ako je to veoma strašna pretpostavka, osetićete jezu, ili hladnoću duž kičme, žmarce. Ovo je znak da je pored vas, suptilni svet, koji je spreman za interakciju sa vama.

Sve o moćnom zakonu karme: naučite kako da sami stvarate dobru karmu...

6. Znaci vam sami upadaju u oči

​Da li vam se dešavalo da mislite o nečemu, i slučajno dobijete odgovor u vidu pesme sa radija ili fraze ispisane na dolazećem automobilu? Podudarnost znakova koje vam je poslao drugi svet, samo potvrđuju da ste na pravom putu.

Pažljivo se odnosite prema svojim osećanjima, osluškujte svet oko vas, podesite se za interakciju i biće mu mnogo lakše da dopre do vas.

Izvor: Beba Mur

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.