Tarot karta dana: simbolika sudbine za 13. februar 2018. godine

Tarot karta dana: Paž štapova!

Tarot karta dana za 13. februar 2018. godine - Paž štapova - ukazuje na jedinstvenost i vraćanje svojoj prirodi. Ova karta označava novi početak, a najbolje odluke ćete donositi ako slušate vlastiti instikt. Kada se otvori Paž štapova očekujte zabavu i neverovatne ideje, a najveću radost privlačite ako se posvetite sebi ili partneru.

slikalink-ljubavni-horoskop-2018

Na poslu ćete naići na nerazumevanje, ali ostanite dosledni svojim idejama i planovima. Zabava vam je i dalje na prvom mestu, a mnogi koji žele ozbiljan i stabilan romantičan odnos treba više da se posvete partneru. Ovo je karta obilja, tako da vas očekuje dobra finansijska situacija, ali izbegavajte bespotrebne troškove. Karta donosi idealan trenuitak za izbacivanje loših navika i usmeravanje ka zdravijem životu.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Dnevna doza dobrog horoskopa: ovaj znak hrabro korača putem prave ljubavi

 

Dnevni horoskop - kvadrat Jupitera i Merkura donosi zbunjenost i teškoće u donošenju važnih odluka, pa astrolozi savetuju da dva puta razmislite pre donošenja važnih zaključaka, piše Lovesensa.

Dragi Rakovi, uprkos nepovoljnom uticaju planeta, danas ste prava meta za ispunjenje ljubavnih želja. vaša sposobnost da saslušate partnera vratiće ljubav na pravi put i učiniti da lako rešite nesuglasice iz prošlosti. Stabilan i iskren ljubavni odnos vam je na prvom mestu, a uživate u svakom trenutku pored partnera. Strast se ponovo probudila, a zvezde vas hrabre da takav odnos, pun iskrenih osećanja, nastavite i dodatno ulepšate.

Danas ćete na poslu pokazati koliko zaista možete, ali odnos sa kolegama neće biti na zavidnom nivou. Iako vam je pročišćen put do napretka, postoji velika mogućnost da ćete naići na prepreke u vidu negativnih komentara i sputavanja ideja. Pokušajte da se oduprete mišljenju i uticaju toksičnog okruženja.

Horoskop za ljubav, nežna osećanja i novac: evo šta nam donosi Venera u Ribama (do 6. marta 2018. godine)

Pozicija Venere će ojačati 10. februara, ulaskom u znak Riba preko kojeg će prelaziti do 6. marta. Pošto ova planeta simbolizuje lepotu, ljubav, umetnost i novac, a poslednji zodijački znak emocije i institucije zatvorenog tipa, mnogi će se zaljubiti ili ući u brak, a što se karijere tiče, mogu da postignu značajan uspeh na polju umetnosti (naročito muzike), nauke, fotografije, farmacije i medicine. Muškarci rođeni u vodenim i zemljanim znacima biće romantičniji, sentimentalniji i darežljiviji nego inače, a žene zavodljivije, ženstvenije i tajanstvenije.

U 2018. godini vladaju brojevi 11 i 2: evo kakvu promenu sudbine predviđa numerološka prognoza

One će poslednji dinar dati na šminku, parfem, komad donjeg veša, seksi čarape, odeću od čipke, tila ili svile, a oni će galantno poklanjati slične darove izabranicama svoga srca. Jer, muškarac sa natalnom Venerom u Ribama, kao princ na belom konju, traga za idealnom, nežnom i romantičnom ženom, ali u stvarnosti najčešće postaje plen neke iskusne zavodnice koja ga obori s nogu.

Međutim, iako Venera svake godine prelazi preko 12. zodijačkog znaka, to ne znači da se ponavljaju iste situacije na emotivnom i finansijskom planu kao proteklih godina, jer ne obrazuje iste aspekte sa ostalim planetama. U svakom slučaju, uticaće na ljubavni život i finansijsku situaciju Rakova, Škorpija, Riba, Bikova, Devica i Jarčeva.

Već tokom ove nedelje, Venera obrazuje harmonične aspekte (sekstile) sa Saturnom u Jarcu i Uranom u Ovnu, a sredinom meseca konjunkciju sa Neptunom koja, između ostalog, nagoveštava zaljubljivanje, platonske, romantične i tajne veze.

Sredinom meseca, Venera će obrazovati kvadrat s Marsom u Strelcu, a posle 21. februara sekstil sa Plutonom u Jarcu, konjunkciju sa Merkurom u Ribama i trigon sa Jupiterom u Škorpiji.

Sekstil između Venere i Saturna, planeta ljubavi, novca i trajanja, priziva stare ljubavi i simpatije, koje se iznenada mogu pojaviti u vašem životu, dok duge veze mogu da se još više učvrste. Takođe, ova nedelja povoljna je i za kupoprodaju nekretnina i ulaganje u privatan biznis, naročito ako se bavite građevinarstvom.

Zbog sekstila između Venere na početku Riba i Urana na poslednjim stepenima znaka Ovna, veće su šanse da se zaljubite, što se najviše odnosi na mlađe Bikove, Vage, Lavove, Vodolije i Jarčeve. Ovaj aspekt, takođe, donosi uvećanje zarade, naročito ako se bavite zanimanjem koje ima veze sa turizmom, marketingom, medijima, umetnošću (muzikom).

Konjunkcija Neptuna, Venere u Ribama naglašava emocije, pa mnogi tada neće uspeti da sakriju nežna osećanja. Ovaj aspekt pojačava kreativnost, inspiraciju i maštu, posebno kod slikara, kompozitora i naučnika rođenih u vodenim znacima.

Što se zdravlja tiče, ovaj aspekt upozorava na mogućnost problema sa viškom kilograma, bakterijskim infekcijama, hormonskim disbalansom, grlom, krajnicima, jajnicima, štitastom žlezdom, venama.

Horoskop za mračnu stranu februara 2018: ova 3 znaka treba da budu na oprezu do kraja meseca

Pozicija Venere pokazuje kako se slažete s nekim ko vas je privukao na prvi pogled. Muškarcu više prija društvo žene rođene u znaku ili podznaku u kome je njegova Venera ili koja ima Veneru na njegovom podznaku.

Ženu uvek više privlači muškarac rođen u znaku u kojem je njena Venera ili znaku ili podznaku u kojem je njeno Sunce ili Mars.Žene sa natalnom Venerom u Ribama obično poseduju nešto egzotično u izgledu, zavodljive su čak i ako nisu klasične lepotice, imaju lepe, sanjalačke oči, ženstvene su i požrtvovane. Žive za ljubav, jer život bez ljubavi za njih nema smisla, a od partnera očekuju puno nežnosti i pažnje. Ako Venera obrazuje napete aspekt sa ličnim planetama, Suncem, Merkurom, Marsom, mogu da budu pristrasne, preosetljive i zavisne od partnera.

Sredinom februara, Venera obrazuje napet aspekt sa Marsom u Strelcu, koji upozorava da bi trebalo izbegavati rasprave i konflikte s partnerom, kao i nepotrebne troškove, podizanje kredita ili pozajmljivanje novca drugima. Ovo se posebno odnosi na fleksibilne znakove, Blizance, Device, Strelčeve i Ribe.

U trećoj dekadi meseca, sekstil između Venere i Plutona u Jarcu povoljno utiče na finansijsku situaciju svih znakova, a konjunkcija Venere i Merkura u Ribama podstiče inspiraciju kod umetnika i nadahnuće za nove projekte kod naučnika. Trigon između Venere i Jupitera u Škorpiji donosi novac, saradnju sa strancima i putovanja u prekookeanske zemlje.

Izvor: Novosti

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.