Tarot karta dana: simbolika sudbine za 12. oktobar 2017. godine

Tarot karta dana: Desetka pehara!

Tarot karta za 12. oktobar 2017. godine - Desetka pehara - ovo je jedna od najsrećnijih tarot karata. Danas imate moć dobre komunikacije i uspećete da učvrstite porodične odnose.

besplatna natalna karta.jpg

Dnevna doza dobrog horoskopa: sudbina danas zauvek menja ljubavni život ovog znaka

Ova karta je posebno povoljna za roditelje i za partnere jer razvija podršku ljubav i poverenje.

Danas ste mirni i spokojni, a slobodno prihvtite poslovne ponude i rizične investicije. Međutim, nemojte da se opustite i ulenjite, jer vas tek očekuju važni životni poduhvati.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Psihologija boja: šta vaša omiljena boja govori o vama

 

Bela: smatra se bojom koju vole perfekcionisti. Najlepša je čista, snežnobela, bez primesa drugih boja, a upravo tu savršenost i nevinost prepoznaju i cene oni koji za sebe žele najbolje.

Žuta: povezuje se s pričljivim optimistima koji uživaju u društvu, zabavi i bezbrižnom čavrljanju. Žutu obično biraju praktične i ambiciozne osobe koje vole da bidu lideri, primećeni i poštovani.

4 tipa ličnosti prema bojama: ko je prolećna, letnja, jesenja a ko zimska osoba...

Narandžasta: boja energičnih i spontanih entuzijasta. Ljubitelji narandžaste vole slobodu, avanture i dinamiku. Topli i ekstrovertirani, omiljeni su u društvu, što im i odgovara jer teško podnose samoću.

Crvena: boja koju ne biraju stidljive osobe - crvena je boja primećenosti, teatralnosti, strasti i seksepila. Vole je osobe koje vole takmičenja, ali samo kad pobeđuju. Ljubitelji crvene vole život i ne boje se novog. Svaki dan koriste kao priliku da svetu pokažu sve svoje kvalitete.

Plava: najomiljenija boja na svetu. Biraju je osobe sklone tradiciji, promišljene, suzdržane i smirene, ali i iskrene i pouzdane. Ljubitelji plave ne vole da se ističu, ali neće da odbiju društvo ugodnih ljudi.

Ljubičasta: vole je senzibilne, emotivne i produhovljene osobe sklone maštanju i romantici. Kreativnost i ideali visoko su im na lestvici prioriteta, kao i pomaganje zajednici i emocionalna ispunjenost.

Zelena: zelenoj su sklone miroljubive, smirene osobe koje vole prirodu. Odane su i pouzdane, cene dobre odnose s bližnjima, jer osećaju duboku potrebu da vole i da budu voljeni. Ljubitelji zelene uživaju u onome što rade, vole i novac, ali im je u životu nužan dobar rad i odmaranja i druženja i samoće.

Feng šui saveti za dobro raspoloženje: 6 boja koje donose pozitivnu energiju i bogatstvo u dom...

Braon: zemljane tonove obično biraju osobe koje vole porodičnu atmosferu, miran dom i smiren život. I sami su topli, druželjubivi i inteligentno duhoviti. U poslu su vrlo pouzdani, promišljeni i izdržljivi.

Crna: nije neobično da crnu vole samosvesni i snažni ljudi, koji se ne boje reakcija okoline. Mogu da spolja deluju kao vrlo ozbiljni i suzdržani, ali njihova unutrašnjost zapravo krije uzburkane misli i osećaje.

Izvor: Sensa klub

 

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.