Tarot karta dana: simbolika sudbine za 12. jul 2018. godine

Tarot karta dana - Desetka štapova!

Tarot karta dana za 12. jul 2018. godine - Desetka štapova - ukazuje na velike ambicije, uspeh, ali i na prazninu u duši. Spremni ste da sve rizikujete kako biste bili bliži konačnom cilju, stekli materijalno blagostanje i ostvarili se na polju karijere. Da li vas to zaista ispunjava? Umorni ste, iscrpljeni i u trci ka boljoj budućnosti izgubili ste sebe i ne primećujete da se život dešava ovde i sada.

Horoskop za ljubavnu romansu i samoostvarenje: evo šta svako treba da uradi dok vlada tranzitni Merkur u Lavu (do 6. septembra 2018. godine)Horoskop za ljubavnu romansu i samoostvarenje: evo šta svako treba da uradi dok vlada tranzitni Merkur u Lavu (do 6. septembra 2018. godine)Horoskop predviđa rađanje novih ljubavi i šansu da se ostvarite na poslovnom planu, a evo šta treba da izbegavate dok je…

Situacija na poslu nije jednostavna, imate puno posla, a previše toga nosite sami na svojim leđima. Podelite odgovornost i zadatke sa kolegama, pokušajte malo da se rasteretite. Ljubav je na tankom ledu, jer vaša opterećenost poslom čini da se partner oseća zapostavljeno. Napravite balans između ljubavnog i poslovnog života i pokušajte da vratite varnice u vaš odnos. Probajte sa nekim romantičnim iznenađenjem da vratite partneru osmeh na lice.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Horoskop otkriva tajne večne ljubavi: evo šta nam donosi Jupiter u direktnom hodu (do aprila 2019. godine)

  

Od 10. jula 2018. godine mnogima od nas je laknulo jer je Jupiter krenuo direktnim hodom kroz znak Škorpije! Njegov retrogradni hod nas je još od 8. marta navodio da stalno preispitujemo odluke iznova iznova pre nego rešimo da krenemo napred, piše Stil.

Sve do aprila 2019. godine ova planeta neće imati retrogradni hod, što je sjajno! Jupiter ima uticaja na rast, razvoj, zadovoljstvo i uspeh, pa se njegov retrogradni hod negativno odražava na sve ove aspekte. Tokom ovog perioda mnogi od nas su preispitivali svoje veze i odnos sa partnerom.

Horoskop - Mesečeve mene otkrivaju tajnu vaše sudbine u 2018. godini: evo koga čeka napredak na poslu i sreća u ljubavi (GODIŠNJI HOROSKOP)Horoskop - Mesečeve mene otkrivaju tajnu vaše sudbine u 2018. godini: evo koga čeka napredak na poslu i sreća u ljubavi (GODIŠNJI HOROSKOP)Astrolozi tvrde da svaka promena Meseca menja našu sudbinu, raspoloženje i želje, a evo šta horoskop predviđa za Mesečeve mene u…

Jedna stvar koju svako od nas treba da zapamti, posebno oni koji su singl, jeste da nisu sve veze jednake. Mnogi od nas ulaze u veze iz različitih razloga. Bez obzira na razlog, ulazak u vezu može da promeni u mnogome naš život.

Jupiter zna da mi žudimo za dubokim emotivnim vezama, a Škorpija, znak srodne duše, zajedno sa njim stvara jednu veličanstvenu energiju. Ali, pre nego krenemo napred moramo da zacelimo i da osmotrimo izbore koje smo napravili do sada. Nije svejedno da li ulazimo u vezu tek onako kako ne bismo bili sami ili stupamo u vezu za koju priželjkujemo da nam bude poslednja.

Kineski astrolozi otkrivaju čudesnu tehniku za predviđanje sudbine: šta položaj mladeža na telu otkriva o našoj ličnosti i budućnostiKineski astrolozi otkrivaju čudesnu tehniku za predviđanje sudbine: šta položaj mladeža na telu otkriva o našoj ličnosti i budućnostiMladež na donjem delu usana ukazuje na uspeh, a na vratu predviđa razočaranje! Proverite šta otkriva položaj mladeža na vašem…

Ulazak u vezu nije nimalo lak jer on podrazumeva da se posvetite, komunicirate, delite, opraštate i volite. Ne zato što je biti u vezi teško već zato što nam veza može mnogo toga doneti, ali samo ako mnogo i uložimo. Tokom retrogradne faze Jupitera bili smo stalno na testu. Možda se neko od bivših partnera vratio u naš život, ili smo upoznali nekog novog ko je učinio naš život zanimljivijim.

Konačno smo u stanju da jasnije sagledamo ko smo mi sada, šta želimo od ljubavi i života i da budemo spremni da krenemo napred. Shvatićemo da nismo osoba za koju smo do skoro mislili da jesmo, jer biti spreman za ljubav za sva vremena nije samo stanje uma već i stanje bića.

Izvor: Stil

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.