Tarot karta dana: simbolika sudbine za 11. septembar 2018. godine

Tarot karta dana - Paž mačeva!

Tarot karta dana za 11. septembar 2018. godine - Paž mačeva - ukazuje na rođenje i novi životni put. Zaboravite na sve negativno iz prošlosti, jer Univerzum sada daje šansu da donesete dobre odluke, očistite energiju i privučte blagostanje. Bolji i lepši život nije mašta već vaših ruku delo, zato krenite da radite na sebi ODMAH!

Veliki mesečni horoskop za oktobar 2018. godine: astro prognoze za ljubav, posao i zdravljeVeliki mesečni horoskop za oktobar 2018. godine: astro prognoze za ljubav, posao i zdravljeMesečni horoskop otkriva kakve nas ljubavne dileme, poslovni uspesi i raspoloženje očekuje u oktobru 2018. godine!

Ovo je karta pojačane intuicije, pustite da vas vodi unutrašnji glas. Neverovatno ste kreativni i imate velike ideje koje mnogi na poslu neće razumeti. Budite strpljivi, jer se svaka zamisao pretvori u delo ako se dovoljno potrudite. Dokazaćete koliko ste sposobni i shvatićete da, ukoliko iskreno želite, lako možete doći do velikog uspeha. Na ljubavnom planu je mirno more, a prija vam sloboda kako bi mogli da se ostvarite u drugim poljima. Vreme je da ispravite greške, oprostite i pomirite se sa nekim članovima porodice ili prijateljima. Vreme je za stvaranje dobre karme!

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Dnevna doza dobrog horoskopa: ljubav je vaša snaga i motivacija za nove pobede

 

Dnevni horoskop - trigon Sunca i Plutona donosi neverovatnu energiju koja će pomoći da se ostvarite na polju karijere i privučete pozitivne vibracije, piše Lovesensa. Evo koji znak prati velika sreća...

Drage Device, iako je puno vremena priošlo od vašeg prvog susreta, u partnera ste zaljubljeni kao prvog dana. U vašem odnosu i dalje vlada ona strastvena ljubav i svakog dana razmenjujete nežnosti i otvoreno pokazujete najlepša osećanja. Moguće je da će vam partner danas pripremiti romantično iznenađenje iz mašte. Volite se i uživajte u svakom trenutku.

Nedeljni horoskop od 9. do 16. septembra 2018. godine: jaka ljubavna privlačnost i neočekivani priliv novcaNedeljni horoskop od 9. do 16. septembra 2018. godine: jaka ljubavna privlačnost i neočekivani priliv novcaNedeljni horoskop predviđa talas obilja koji mnogi znakovi neće znati kako da pravilno iskoriste, a evo ko će se opeći, a ko…

Usamljene Device očekuje zanimljivo poznanstvo, a nakon prvog sastanka poželećete opet da ga vidite. Niste ni svesni koliko ste na njega ostavili dobar utidsak. Došlo je vreme za rađanje novih lepih ljubavi! Na polju karijere očekuje vas razočaranje, jer stvari koje ste očekivali da se razmotre nisu dale pozitivan rezultat i mnogi vaši poslovni planovi biće stopirani. Sumnjate da neko od kolega radi protiv vašeg uspeha, ali nemojte donositi loše odluke zbog toksičnog okruženja, Radite tako da dajete sve od sebe i sve će se vratiti u ravnotežu.

Izvor: Lovesensa

Veliki mesečni horoskop za oktobar 2018. godine: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

 

Mesečni horoskop za oktobar 2018. godine - oktobar kreće sa Marsom na južnom čvoru u Vodoliji u kvadratu sa Uranom iz Bika i trigonom sa Suncem i Merkurom iz Vage što znači da će sa jedne strane biti dosta destruktivnih i zategnutih situacija. Akcije i želje mogu biti neskladne sa društvenim standardima, neke stvari se mogu raditi pogrešno ili će neko biti na pogrešnom mestu. Suprostavljanje je naglašeno, oponašanje drugih osoba, upijanje besa i ispoljavanje frustracija.

Horoskop - saznajte šta nam donosi Uran u Biku narednih 8 godinaHoroskop - saznajte šta nam donosi Uran u Biku narednih 8 godinaOd 15. maja 2018. godine, Uran (Nebo) ušao je u znak Bika (Zemlja). Od 7. avgusta počinje da se kreće retrogradno, vraća se na…

Sa druge strane, Sunce u aspektu sa Marsom daje muške atribute, hrabrost, odlučnost iako Vage odugovlače sa odlukama sada će to raditi brže i odlučnije. Izdržljivost i znatna fizička snaga biće izražena pa se preporučuje da se pokrenete i bavite sportom. Venera, boginja ljubavi i svakih dobara, može donete neke stare tokove, kako u ljubavi, tako i u partnerstvima, poznanstvima pa se spremite na staro-novu budućnost i buđenje uspavanih emocija. U jednom periodu Venera će biti u kvadratu sa Marsom iz Vodolije pa nam taj aspekt može doneti emotivne probleme sa suprotnim polom ili neko iskorišćavanje za neku korist zbog seksualnog uživanja, a mogući su i konflikti poslovnih partnera. Prosto, neobuzdana strast može doneti prostačko ponašanje prema ženama i mnoge štete i poniženja. Mlad Mesec se dešava 9. oktobra u Vagi a pun Mesec će biti 25. oktobra u Ovnu.

OVAN

Kod vas je naglašen ceo mesec kroz profesionalno angažovanje i pregovore koji daju odličan ishod. Treba da budete spremni i organizovani, posebno oni Ovnovi koji se bave većim poslovima. Sada je pravo vreme da zgrabite svoje prilike. Držite se svojih poslova i planova da ne bi došlo dao konflikta sa kolegama i nadređenima. Sada je vrlo dobra finansijska transakcija i povoljno ulaganje u poslove vezane za nekretnine. Emotivno vi sada želite da transformišete svoj brak ili vezu i uvedete neke nove promene za sebe i partnera. Sada je idealan period ako imate problema sa partnerom da pričate i da ih razrešite. Slobodni sada bez bojaznosti mogu napraviti prvi korak da više ne budu sami i slobodni. Samo polako sa emocijama, nemojte biti previše opsednuti već dozvolite partneru da malo i diše. Opustite se, izgladite odnose sa prijateljima i bliskim osobama, oprostite i pričajte sa zavađenima da biste se osećali lepo i srećno.

BIK

Vaša vladarka Venera će biti u polju partnera pa vam može, uz pomoć Marsa, pokrenuti takmičarski duh sa kolegama što vas može učiniti vrlo uspešnim. Ako imate od ranije neko neslaganje, sada je vrlo povoljno da se ti odnosi uz pomoć Venere stave u harmoniju, da se lepo organizuju i razreše problemi. Ovo je dobar mesec za vas jer prosto dobijate informacije koje su vam potrebne da dođete do uspeha. Nemojte se ulenjiti već dajte sve od sebe i uspeh neće izostati. Emotivno dosta aktivan mesec pa će osobe koje su u braku ili vezi morati ipak da ulože dosta napora da izbegnu neslaganja i još dublji nesklad i svađe. Vas sada i najmanja sitnica nervira jer je Uran u vašem znaku i vi ste kratkih živaca. Slobodni Bikovi sada imaju puno druženja, neobaveznog flerta i neće lako pokloniti svoje srce bilo kome. Sada je potrebna transformacija i promena rutine da bi nešto krenulo pozitivnijim tokom. Intuicija je izražena pa je i poslušajte, više spavajte, vežbajte i ako vam je potrebna dijeta, pridržavajte je se.

BLIZANCI

Svima koji su zaposleni sada se stvaraju lepe mogućnosti i okolnosti vas navode velike uspehe, posebno ako imate veze sa javnošću i nekom vrstom prodaje. Pojedini Blizanci mogu imati učestala putovanja, kako unutar zemlje, tako i u inostranstvo. Nova poznanstva se stvaraju i neka bitna prijateljstva koja će vam mnogo značiti u budućnosti. Nezaposleni Blizanci imaju mogućnosti da se zaposle, ali to nije posao koji vi očekujete pa se preporučuje da krenete sa tim nekim, da li malim ili sezonskim poslom. Preko toga sledi bolji jer su baš ta poznanstva bitna koji će odigrati ulogu za vaš posao. Emotivno svi vi koji ste u vezi ili braku ne bi trebalo da imate problema, jedino ako vas vaš partner ne poznaje dobro i ne zna šta vi (ne) volite i šta pa u tom može biti nesklad. To je jednostavno rešiti, samo mu kažite šta ne volite. Svi imate odličan mesec pa neki slobodni mogu ući u novu vezu ili neko poznanstvo produbiti u nešto lepo i kvalitetno. Opušteno uživajte sa svojim partnerom u ljubavi. Vi se možete razboleti od emotivnog tereta pa budite opušteniji.

RAK

Ovog meseca imate dosta obaveza i nekih težih poslova, pa čak je moguće da morate doneti jednu bitnu odluku. Sagledajte činjenice, razmislite dobro pa tek onda odlučite. Ovo je jedan od težih poslovnih meseci.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.