Tarot karta dana: simbolika sudbine za 11. jul 2018. godine

Tarot karta dana - Kraljica pehara!

Tarot karta dana za 11. jul 2018. godine - Kraljica pehara - ukazuje na moćnu žensku energiju i neizmernu ljubav. Danas ćete biti kraljica puna empatije, ali previše ste osećajni i zbog toga često pravite velike greške. Spremni ste da radite na svoju štetu samo da bi ljudi oko vas bili zadovoljni i srećni. Ali, vreme je da se vaš životni tok okrene. Od danas naučite da poštujete sebe, razgovarajte sa svojim unutrašnjim bićem i svakog dana recite pred ogledalom - Zaslužujem da budem srećna!

Horoskop - Mesečeve mene otkrivaju tajnu vaše sudbine u 2018. godini: evo koga čeka napredak na poslu i sreća u ljubavi (GODIŠNJI HOROSKOP)Horoskop - Mesečeve mene otkrivaju tajnu vaše sudbine u 2018. godini: evo koga čeka napredak na poslu i sreća u ljubavi (GODIŠNJI HOROSKOP)Astrolozi tvrde da svaka promena Meseca menja našu sudbinu, raspoloženje i želje, a evo šta horoskop predviđa za Mesečeve mene u…

Na poslu očekujte da će vam jedna zanimljiva prilika pokucati na vrata, a vi nikako nemojte da je odbijete, jer će biti ključna za poslovni uspeh i finansijsko blagostanje u budućnosti. Ne obazirite se na toksične komentare i ogovaranje kolega. Žene će danas posebno biti privlačne suprotnom polu, ali nemojte da vas ponese romantična iluzija i laskanja, dobro birajte kome ćete pokloniti srce.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Horoskop za ljubavnu romansu i samoostvarenje: evo šta svako treba da uradi dok vlada tranzitni Merkur u Lavu (do 6. septembra 2018. godine) 

 

Reč ima magičnu moć. To najbolje zna Merkur u Lavu. Sa njom možete podići čoveka do nebesa, da mu ta reč promeni život i način razmišljanja za njegovo veliko dobro. Komplimenti, pohvale, zahvaljivanje, svaka vaša misao ide u svemir i vraća vam se nazad. A još više svaka vaša reč. Zato bi bilo jako pametno govoriti sam ono što želite da se vama vrati. Jednostavno i istinito. Veliki čovek pokazuje svoju veličini, na način kako razgovara s ljudima. Ako želite ljubav, govorite s ljubavlju. Ako želite novac, govorite velikodušno. Ako želite zdravlje, govorite zdravo. Ako želite priliku, govorite kreativno.

Tranzitni Merkur ušao je u znak Lava 29. juna i u istom će se zadržati do 6. septembra 2018. godine. Merkur (glasnik) u Lavu (hrabrost i ljubav) – ubedljiv je, topao, strastven i ima otvoreno srce. Ne plaši se da kaže šta misli i stoji hrabro iza svojih reči. Ego je jako izražen, pa eto nama dana u kojima ćemo svaku priču počinjati sa “Ja” – ja, ja i ja…

Mali letnji horoskop za leto 2018. godine: evo šta nam donosi romantična Venera u direktnom hoduMali letnji horoskop za leto 2018. godine: evo šta nam donosi romantična Venera u direktnom hoduVenera će celog leta biti u direktnom hodu, a evo šta nam horoskop predviđa za ljubav, posao i zdravlje u letnjim mesecima 2018.…

Povoljno je, da za vreme ovog tranzita, promovišete neki svoj posao ili ideju. Što više reklamirate i govorite o svojim idejama, veće su šanse da one pronađu put do ostvarenja. Budite spontani, budite vođa, budite hrabri. Hvalićete sebe sigurno, ali hvalite i druge, posebno decu. Otvorite svoje srce, pokažite harizmu, budite ubedljivi i zabavni, igrajte se, smejte se, pokažite ljubav.

Ovo je vreme kada će estrada posebno biti predmet priče, ali i sport, politika, zabava, odmori. Promovisaćete svoje ideje, stavove, biti ponosni i govoriti glasno, ubedljivo, spontano, sve začiniti harizmom i dostojanstvenim stavom, i hrabro iznositi ono što vam je na srcu. Čuvajte se samo da ne preterate u hvaljenju sebe i čuvanju samo svoga stava. Potrudite se da budete objektivniji i da saslušate i mišljenje sagovornika.

Merkur u Lavu donosi energiju entuzijazma, volje, snage i izdržljivosti, ali ljubav je ipak njegova glavna težnja. Sve ono što radite s ljubavlju i što proživljavate sa ljubavlju izbiće u prvi plan.

U ovom periodu doći će do promene u komunikaciji, koja biva drugačija. Merkur je, još nekoliko dana, u zagrljaju sa Venerom koja sve ulepšava, a ovoga puta to su razgovori, komunikacija koja je obojena osećanjem ljubavi, dopadanja, divljenja. Ljubavne izjave, romantika i udvaranja u ovom periodu su nezaboravna, jer su sada reči kao pozlaćene.

Eto prilike da se zaljubimo u nečije reči, nečiji stil i nastup. Ko ne doživi ljubavnu romansu, sigurno će doživeti lijepa iskustva na putovanju, doći će do lepog druženja i zabave na letovanju. Merkur osvaja pričom, a Lav je prostor gde vlada zabava – kafići, restorani, klubovi, kockarnice, sportske sale, pa prijatni susreti i razgovori sa uprotnim polom očekuju vas upravo na ovakvim mestima.

Aspekt opozicije Merkura i Marsa imali smo 5. jula, ali se njegova energija i dalje oseća kroz veoma neprijatnu komunikaciju, posebno sa muškim polom. Prisutna je i razdražljivost, nemotivisanost za rad, a potreban je dodatni oprez u saobraćaju kao i u rukovođenju oštrim predmetima. Birajte svoje reči, jer se izgovorena reč ne može vratiti.

Merkur će 9. jula biti u egzaktnom kvadratu sa Jupiterom u Škorpiji. Ovo je simbolika preterivanja i odsustva tolerancije prilikom razgovora. Ne obećavajte ono što ne možete ispuniti, pokušajte da budete tolerantniji kada sagovornik ne deli vaše mišljenje. Neka pravna pitanja sada mogu doći do izražaja, pa se savetuje dodatni oprez prilikom potpisivanja i donošenja odluka, jer će vam se stvari učiniti mnogo boljim nego što će se kasnije ispostaviti. Budite obazrivi sa rashodima i ulaganjima.

Merkur će biti retrogradan od 26. jula do 19. avgusta. Ovo će biti drugi put u 2018. godini da se Merkur kreće "unazad", a isto nas očekuje opet od 17. novembra do 7. decembra 2018. godine. Šta treba znati i imati na umu kada se Merkur kreće unazad?

Sve što niste rešili i ostavili ste za neke druge dane, sada će vam dati signal da su ti dani došli. Za laike, malo pojašnjenje – Merkur se ne kreće zaista unazad. To je samo iluzija "naopakog" kretanja, jer se Zemlja od Merkura rotira drugačijim tempom. Ta energija zaista utiče na nas i obično mnoge stvari krenu po "zlu".

Kako je Merkur vladalac komunikacije, saobraćaja, papira, tehnike, kupovine, prodaje, učenja, obrazovanja, itd. najviše će se osetiti u komunikaciji sa drugim ljudima i ostalim navedenim sferama. Zbunjivaće nas, praviti problem u komunikaciji, stvarati nesporazume, haos u mislima, rečima, govoru.

HOROSKOP OTKRIVA LJUBOMORNE ZNAKOVE ZODIJAKA: za ova 3 znaka je ljubomora najveći izazov u ljubaviHOROSKOP OTKRIVA LJUBOMORNE ZNAKOVE ZODIJAKA: za ova 3 znaka je ljubomora najveći izazov u ljubaviLjubomora je toksična u ljubavnom odnosu, a evo koja tri znaka Zodijaka najviše ispaštaju zbog ovog osećanja!

U vreme retrogradnog Merkura planovi se menjaju, putovanja odlažu, tehnika kvari, vreba opasnost u saobraćaju, gužve u pošti, greške na papirima, problematični ugovori, kašnjenja, zaboravljanja, nerazumevanje… Više puta proverite i pročitajte sve što potpisujete. Ako baš ne morate, ne započinjite ništa novo. Nigde ne žurite! Dobro obratite pažnju na sms poruke, mejlove, fb komunikaciju, viber i ostalo, da poruka ne bi otišla u "pogrešne ruke". Snimite bitna dokumenta na sigurnom mestu, jer su moguća kvarenja kompjutera i ostalih sredstava komunikacije.

Nije poželjno u ovom periodu kupovati mobilne telefone i ostalu tehniku, kao ni automobile, jer će se ispostaviti da nešto sa istim nije u redu. Čuvajte lične stvari, jer su moguća gubljenja ključeva, telefona, novčanika, dokumenata. Ništa ne uzimajte zdravo za gotovo, svaku informaciju proverite više puta, ne vjerujte u sve što vam se kaže.

Sve što je dugo odlagano, sada je pravo vreme da se reši. Uz retrogradnog Marsa u znaku Vodolije, u ovom periodu ćete opet stupiti u kontakt sa ljudima iz prošlosti, pa će sve nedorečeno doći na red. Oni na koje ovaj tranzit neće mnogo uticati su oni koji su rođeni sa retrogradnim Merkurom (koji u svojoj natalnoj karti imaju ovu postavku). Oni sa izvrnutim umom žive ceo život. Šalu na stranu, neko od njih će započeti novi posao ili krenuti na put.

Ne zaboravimo da je ovo Merkur u Lavu koji traži aplauze i pažnju. Ko visoko leti, nisko pada, a posebno onaj ko nije dorastao visinama. Ne precenjujte svoje mogućnosti, jer biste se mogli sunovratiti. Ipak, uspeh će doživeti svi oni koji su mnogo vremena i truda uložili u nešto što konačno prezentuju javnosti. Dobiće gromoglasan aplauz.

Izvor: Astro portal

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.