Tarot karta dana: simbolika sudbine za 11. januar 2019. godine

Tarot karta dana - Četvorka mačeva!

Tarot karta dana za 11. januar 2019. godine - Četvorka mačeva - ukazuje na period meditacije i mira. Ovo je karta odmora, neaktivnosti i opuštanja, Preporučuje se da se odmorite od svakodnevnih obaveza i razmislite o svojim postupcima, greškama i dostignućima.

Situacija na poslu stagnira i ništa se ne menja već duži period. Ako možete, uzmite nekoliko slobodnih dana i razmislite da li ćete čekati da se nešto na trenutnom poslu promeni ili ćete ipak promeniti profesiju. Univerzum vam čuva leđa šta god odlučili.

Dnevni horoskop za petak, 11. januar 2019. godine: Devica otvara srce za ljubav, a Vodoliju čeka obiljeDnevni horoskop za petak, 11. januar 2019. godine: Devica otvara srce za ljubav, a Vodoliju čeka obiljeDnevni horoskop otkriva koje greške danas treba izbeći - karma motri na vas!

Na polju ljubavi vlada nezadovoljstvo jer partner konstantno želi da vas promeni i ubrza stvari. Osećate kako vas ovaj odnos ograničava i želite više slobode. Otvoreno o tome razgovarajte sa partnerom, jer potuiskivanje osećanja može uzrokovati još veće sukobe ili završetak veze.

Na polju finansija sve ide po planu i zadovoljni ste trenutnom situacijom. Vreme je da vratite stare dugove.

Sledi period odlične zdravstvenog stanja, a najbolja odluka koju možete doneti jeste da uskoro počnete da se bavite nekim sportom. Duhovno ste jači nego što mislite, ali potrebno je malo samoće kako bi se sve vratilo u ravnotežu.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.