Tarot karta dana: simbolika sudbine za 10. novembar 2017. godine

Tarot karta dana: Sedmica štapova!

Tarot karta za 10. novembar 2017. godine - Sedmica štapova - ukazuje na ambicije i ostvarenje planova. Ako ste u prethodnom periodu sve dali da se ostvarite na poslovnom planu, danas je vaš dan slave. Ovo je vrlo optimistična karta, pa danas očekujte dobre vesti.

besplatna natalna karta.jpg

Za sve koji traže posao danas postoji mogućnost da će dobiti dobru ponudu, a oni koji žude za promenom svakako će doživeti boljitak. Ljubavna sreća raste, ali nemojte previše da se prepustite osećajima. Ako imate finansijski dobitak, sačuvajte ga i uštedite, povoljan je period da se novac udvostruči.

Izvor: Lovesensa

 

procitajte.jpg

HOROSKOP DO 9. DECEMBRA 2017: evo kakve izazove i lepote donosi Mars u znaku Vage

U znaku Vage Mars je "u padu" pa je nemoguće da postigne svu svoju snagu, a ni hrabrost - barem ne u onom staromodnom, uvreženom smislu. Ovaj Mars, skockan, fin, uglađen, namirisan, hrli u šoping centre troši novac na pažljivo odabrane odevne predmete, hodočasti po salonima za ulepšavanje, a umesto muške borbe mačem ili šakama, on se bori češljem ili makazama, jer Mars u Vagi je i slika frizera.

HOROSKOP ZA TAJNU ROMANSU I PRILIV OBILJA: evo šta nam donosi Venera u znaku Škorpije...

Mars u Vagi nema snage, barem ne one sirove, ovnovske, nedostaje mu prodornosti, odlučnosti, akcije, inicijative, osim kada se pojavi netko lepši, mirisniji, uglađeniji, šarmantniji, omiljeniji; tada se javlja potreba da se konkurencija nadjača u estetskom smislu.

I eto, baš u takvim, estetskim i umetničkim sferama ovaj Mars jedino može postići maksimum, pa umesto neustrašivog ratnika i odlučnog, hrabrog borca, postaje vrhunski plesač, strastveni muzičar, pesnik oštrog pera ili šminker, model, fotograf, pevač... To mu je prirodno i lako, otvara mu vrata javnosti, što je njegova istinska potreba. Marsu u Vagi treba aplauz i priznanje za profinjen stil i dobar ukus, ma o čemu se radilo.

Natalna pozicija Marsa u znaku Vage donosi sliku borbe kroz ljubavne, ali i sve ostale odnose jer je Vaga je zadužena za odnos, pokazuje na koji način sarađujemo, koliko smo spremni na kompromise. U vezama nedostaje diplomatičnosti, taktičnosti, profinjenosti, ljubaznosti, a često se nižu slike impulsivnosti, preterane nametljivosti, kratkog fitilja, netaktičnosti, svađe, a ponekad i agresije koja ide iz slabosti ove pozicije. Akteri ovih scenarija su slabi (pasivno agresivni) muškarci i jake (otvoreno agresivne) žene.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.