Tarot karta dana: simbolika sudbine za 10. decembar 2018. godine

Tarot karta dana - Desetka štapova!

Tarot karta dana za 10. decembar 2018. godine - Desetka štapova - ukazuje na iscrpljenost, umor i prezasićenje. Imate jasan cilj pred sobom, ali ova karta podseća da previše tereta nosite na svojim leđima. Razmislite, da li se previše žrtvujete? Nemojte ugroziti ljubav zbog zahtevne situacije na poslu.

Na polju karjere vlada prezasićenje i napeta atmosfera, ali sada je pravi trenutak da nešto promenite. Previše imate obaveza, ali važno je da neke obaveze podelite sa kolegama, to neće ugroziti vaš položaj. Ukoliko možete, uzmite nekoliko slobodnih dana i opustite se.

Horoskop otkriva tajne vatrenih znakova: kakvi su prijatelji Ovan, Lav i StrelacHoroskop otkriva tajne vatrenih znakova: kakvi su prijatelji Ovan, Lav i StrelacPrijatelj ima mnoge uloge. Naš je lični psiholog, ispovednik, rame za plakanje, savetnik i kritičar. Saznajte kakvi su kao…

Na polju ljubavi dešavaju se turbulebntne promene, ali možda vi niste jedini uzrok za lošu situaciju. Partner se bori sa svojim životnim izazovima, zato ga nemojte pritiskivati i ograničavati. Pokušajte da saznate šta krije u svojoj duši, saslušajte ga i budite mu podrška. Nekad teški trenuci mogu da ojačaju ljubav.

Niste trenutno zadovoljni svojom finansijskom situacijom, a stvorićete još lošije uslove ako ignorišete probleme. Probudite u sebi kreativnu energiju, aktivirajte se, detaljno planirajte i uspećete da se vratite na put blagostanja.

Stres i napetost loše utiču na vaše zdravlje i ovo upozorenje ne smete ignorisati. Neophodno je da se odmorite, nadoknadite san i opustite. Pokušajte da meditirate i probajte neku kvalitetnu masažu.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.