Tarot karta dana: simbolika sudbine za 1. novembar 2018. godine

Tarot karta dana - Petica štapova!

Tarot karta dana za 1. novembar 2018. godine - Petica štapova - ukazuje na takmičarski duh, oprez i suočavanje sa životnim izazovima. Ovo je karta borbe za ostvarenje želja. Moguće je da ćete se na poslu takmičiti sa kolegama za uspeh ili vas očekuje rivalstvo na polju ljubavi. Ovde je samopouzdanje presudno i važno je da verujete u svoje sposobnosti. Karta nagoveštava i značajne životne promene, kao što je promena posla ili radnog mesta u okviru profesije kojom se trunutno bavite.

Horoskop - ova 3 znaka očekuje samo najbolje tokom vladavine Škorpije: evo ko će ostvariti velike snove do 23. novembra 2018. godineHoroskop - ova 3 znaka očekuje samo najbolje tokom vladavine Škorpije: evo ko će ostvariti velike snove do 23. novembra 2018. godineZa ova tri znaka Zodijaka, sezona Škorpija će biti najbolja do sada - evo za koga su zvezde rezervisale sreću!

Na polju karijere treba da se borite za svoj uspeh i zasluge. Moguće je da će vladati toksična energija i mnoge prepreke vas sputavaju u ostvarenju ambicija, ali nikada ne odustajte. U ljubav se pomalo ruši harmonija i moguće se preljube i razočaranja. Važno je da ostanete pribrani i o svemu razgovarate sa partnerom. Previše ste okupirani obavezama, i napeti ste, a to se negativno odražava na zdravlje organizma i duha. Pronađete balans, a najbolje u tome će pomoći boravak u prirodi, kvalitetan san i meditacija.

Izvor: Lovesensa

procitajte-jos2

Dnevna doza dobrog horoskopa: vreme je za kreiranje srećne budućnosti

 

Dnevni horoskop - trigon Urana i Meseca donosi nežna osećanja, empatiju i dobre odnose, piše Lovesensa. Ovo je savršen dan za planiranje budućnosti, naročito kada je u pitanju posao...

Dragi Ovnovi, napokon ste pronašli zajednički jezik sa partnerom. Negujete ista osećanja i trudite se svakog dana da začinite svoju vezu čarolijom ljubavi. Moguće je da ćete nekad zbog problema na poslu biti hladni prtema partneru, ali on će razumeti vašu distancu i uvek će pomoći da rešite problem.

Horoskop - ova 3 znaka očekuju teškoće tokom vladavine Škorpije (do 23. novembra 2018. godine)Horoskop - ova 3 znaka očekuju teškoće tokom vladavine Škorpije (do 23. novembra 2018. godine)Horoskop za vladavinu Škorpije - kome će naredni period biti pun izazova i životnih lekcija!

Usamljene Ovnove očekuju divna romantična iznenađenja, a želećete da promenite svoj ljubavni status što pre. Upoznaćete nekoga ko će vas zabavljati i izmamiti osmeh, a prijateljstvo će se brzo razviti u ljubav. Ovo je osoba sa kojom možete da planirate budućnost i da se radujete svakom novom danu. Iako ste mislili da ćete još dugo biti slobodni i sami, ljubav je dokazala koliko je nepredvidiva. Uživajte!

Na polju karijere vladate svim aspektima i nemate strah da pokažete kolegama, suparnicima i autoritetima da imate izuzetno velike ambicije. Razvili ste neverovatne ideje, a objektivan stav pomže da ih realizujete i približite se uspehu. Srećno!

Izvor: Lovesensa

Ljubavni horoskop za danas: zvezde otkrivaju mračne tajne

  Mesec u Lavu u opoziciji je sa Marsom u znaku Vodolije, a ovaj aspekt ukazuje na sukobe, nerazumevanje i raskol između partnera, piše Lovesensa. Moguće je da ćete biti melanholični i željni promena, a neki znakovi će ipak uspeti da privuku dobru energiju...

Dragi Rakovi, vreme je da se oporavite od prethodnog raskida i razočaranje pretvorite u svoju snagu. Čekali ste da budete spremni da okrenete drugi list u knjizi ljubavi, a sada je pravo vreme za to. Vreme je za oporavak i da ponovo steknete poverenje u ljude. Iako se oko mnogo stvari dvoumite, otvorite svoje srce i privucite novu ljubav, jer to je najbolji izbor koji možete doneti.

Horoskop do 2. decembra 2018. godine: šta nam donose čudesni putevi VenereHoroskop do 2. decembra 2018. godine: šta nam donose čudesni putevi VenereMožda ćemo sada postati svesni koliko smo srećni jer nas je ljubav odabrala - šta nam donosi kretanje moćne Venere do 2. decembra…

Oseća se tenzija u ljubvnom životu rođenih u znaku Lava. Povećan ego vas vodi samo u rasprave sa partnerom, a a partner očekuje da mu pružite malo slopbode i prostora kako bi mogao da razmisli o svemu. Ako želite da sačuvate ljubav, morate kontrolisati svoju posesivnu i ljubomornu stranu.

Ljubavni horoskop za novembar 2018. godine: mesečni horoskop romansi i strastiLjubavni horoskop za novembar 2018. godine: mesečni horoskop romansi i strastiBikovi su na tankom ledu kada je u pitanju ljubav, a Rakove očekuje romantičan i idiličan mesec! Šta vašem znaku predviđa mesečni…

Dragi Strelčevi, neke tajne ne mogu večno da se skrivaju. Ako ste u prethodnom periodu flertovali ili bili sklno preljubi, moguće je da će partner to saznati. Nemojte da poričete i smišljate laži, već otvoreno razgovarajte sa partnerom. Neke navike ćete morati da promenite ako želite d ova ljubav još živi.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.