Tajne vašeg horoskopskog znaka: šta krije a šta priznaje žena Strelac

Pozitivna, nasmejana, puna života, vedra, zabavna, šarmantna, brbljava, nepokolebljiva, odvažna – to je žena Strelac! Naziva se i tragačem za istinom i mudrim filozofom jer je izrazito radoznala i u neprekidnoj je potrazi za novim znanjima i otkrićima...

Žena Strelac obožava da vodi duge razgovore i rasprave na bilo koju temu, od politike i religije do odnosa - za ženu rođenu u ovom slobodoumnom i nesputanom vatrenom znaku ne postoje tabui!

Iskrena je, nezavisna i otvorena za nova iskustva zbog čega lako pronalazi prijatelje i obično ih ima puno. Fasciniraju je mnoge stvari, naročito nova i kontroverzna područja u religiji, etici i filozofiji.

Astrolozi otkrivaju najveće tajne Škorpije: kako podznak menja ovaj horoskopski znak...

Prezire ograničavanja pa zajedno s tim i bilo kakve nametnute rasporede i pravila - ona mora da ima fleksibilnost i mogućnost menjanja stvari kako joj odgovara. Kao i svi, ima mana, a njene su najčešće nemarnost, neosetljivost, površnost i to što je sama sebi dovoljna...

Ljubav je večita misterija za ženu Strelca. Zato na ljubav u isto vreme gleda kao na nagradu za kojom čezne i kao na navrednije blago koje skriva. Često se boji intimnosti pa za mnoge od njih ljubav često procveta iz prijateljstva i životni pratitelj obično joj je i najbolji prijatelj.

Ne voli monotoniju pa zato mirne kućne večeri provedene uz televiziju nisu njen pojam idealne veze. Život želi da deli s nekim s kim će mentalno i fizički biti ravnopravna, odnosno želi načitanog partnera spremnog na brojna putovanja jer žena Strelac obožava da putuje!

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.