Tajne vašeg horoskopskog znaka: nežna, intuitivna i strastvena žena Rak

Izrazito osećajna, nežna, romantična, brižna, kreativna, strastvena, mirna, intuitivna, maštovita - sve je to žena Rak...

Rak kipi od iskrenih osećanja pa u jednom trenutku može biti izrazito tvrdoglav, u drugom popustljiv, u idućem pak ljutit, a već u sledećem blag. Ima jaku volju i ustrajan je, ali nekad zna da bude i vrlo rezervisan te je sklon povlačenju u svoj "račiji oklop" ako oseća da ga neko uzrujava ili provocira.

Izrazito osećajna, nežna, romantična, brižna, kreativna, strastvena, mirna, intuitivna, maštovita - sve je to žena Rak! Nigde se ne oseća bolje i sigurnije nego u svom domu, a porodica je za nju najveća svetinja. Po prirodi je brižna i porodični je tip žene, Račica uvek u vezi više daje nego što želi da uzme.

Izrazitu osećajnost ne gaji samo prema sopstvenim potrebama već i prema potrebama drugih što je čini jednim od najsaosećajnijih horoskopskih znakova. I najmanju kritiku koja joj je upućena itekako će primiti k srcu i neće je lako zaboraviti. Krasi je duboka intuicija zbog čega vredi poslušati njeno mišljenje o nečemu ili nekome i onda kada se u prosudbi služi samo svojom intuicijom.

Šta otkriva vaša kombinacija znaka i podznaka (4. deo): Rak...

Njen pojam savršenog partnera je neko ko voli da se mazi na kauču, da gleda televiziju u dvoje i toči joj vino. Voli miran, stabilan porodični život, a sigurnost i vernost su joj najvažniji u ljubavnoj vezi. Zavođenje i senzualne fantazije su ono u čemu žena Rak neizmerno uživa. Za nju je seks lagan i senzualan ples i s partnerom s kojim se upušta u ovaj ljubavni čin mora biti emotivno vezana. Želi muškarca koji će u seksu biti dominantan i uz kojeg će učiti nova čulna zadovoljstva.

Briga za sve oko sebe ispunjava ih i život čini smislenim zbog čega su vrlo brižne i obazrive prijateljice. Ona je ta koja će se pobrinuti da svi sigurno dođu kući nakon ludog večernjeg izlaska i koja će uvek nazvati da vidi jeste li dobro.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.

03/07/2015 Luka3rd
Nit su brižne, nit su mirne! Ni izbliza! Čista nebuloza... A pogotovu im ne treba partner da se maze na kauču! O, koliki promašaj! Sa jednom sam se zabavljao 3 godine, a jednu znam ceo život. Što, da feministkinje ne padnu u trans, ne znači da su loše kao ljudi, prosto to nisu njihove odlike!