Tajna prvog susreta: šta ženi otkriva Venera u horoskopu partnera

Venera u horoskopu partnera pokazuje ko smo mi u trenutku našeg prvog susreta i šta treba da uradimo za sebe...

Prvi susret s nekom osobom uvek može biti i poslednji, ali i prvi u jednom beskrajnom nizu. Ono što je dobro da znamo jeste to da nas prvi susret, gotovo do perfekcije, opisuje u tuđem horoskopu. Žene su u horoskopima drugih osoba uvek prikazane Venerom, muškarci Marsom.

I sve dok neka osoba dovoljno ne zaliči na vašeg Marsa, vi sa njim ne možete napraviti prvi kontakt. A to da li će se odnos dalje razvijati zavisi od toga da li se ta osoba samo tada uklopila u profil vašeg Marsa, odnosno Venere, ili je to generalno slika koja odgovara njenom profilu. U praksi to izgleda ovako...

Recimo da ste nedavno doživeli veliku bol zbog kraha emotivne veze, da ste deprimirani, osujećeni zbog neispunjenih očekivanja, osećate veliku prazninu i nemogućnost da vas bilo šta drugo obraduje i uzbudi, jer su sva vaša očekivanja i dalje usmerena ka bivšem partneru.

Ne razmišljate o novim vezama i odnosima, uvereni ste da ne postoji niko ko bi mogao da se pojavi i da učini nemoguće - da oživi i oplemeni vaša čula, da vas okrene smehu i pokrene radost. Zbog toga ste vremenom, kako dani prolaze, postali i malo nemarni prema sebi, zapustili ste se, ne izlazite iz trenerke, mrzi vas da se našminkate... Okrenuli ste se poslu kao najboljoj terapiji. Jedino kada radite ne razmišljate mnogo o postojećim emotivnim problemima u svom životu, pa ste poslom popunili i svoje slobodno vreme.

Zvezde za zaljubljenu Vatru, Vodu, Zemlju i Vazduh: kako je biti u ljubavi sa Njegovim horoskop...

I baš tada, po nagovoru prijateljice koja je zabrinuta za vaše psihičko stanje, odlazite na neku proslavu rešeni da se ne zadržavate dugo. Požurićete da se vratite u sigurnost svog doma, gde možete da budete do mile volje sami, jer ne osećate potrebu za socijalizacijom. I taman što ste pronašli dovoljno neutralni kutak u kome nameravate da provedete veče, prilazi vam muškarac i pita hoćete li da vam donese piće. Nakon toga vam nudi da nešto pojedete, a on će za vas izabrati najbolje od onoga što se nudi. Što vam se više obraća, vi primećujete ogromnu količinu pažnje i brige koju vam pokazuje.

Čitavo veče provodi sa vama, trudeći se da vaš zabrinut izraz lica zameni osmehom. Kada mu to polazi za rukom, sve je lakše. Smejete se ćuteći, on vam je nekako drag, i nešto kasnije spremni ste da zajedno krenete kući. On će vas otpratiti, razmenićete kontakte i po prvi put pred san umesto zebnje što se bivša ljubav ne javlja, osećate uzbuđenje zbog novog susreta koji se upravo desio.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.