PUN MESEC U DEVICI: Ovo je najbolja afirmacija za vas

Razum ili srce, to je dilema koja vas muči već danima a sutra je kulminacija!

Kad se Ribe koje vladaju ovim periodom i Devica u kojoj boravi Mesec nađu u istom astrološkom ringu, neminovno podležemo dilemama - um ili srce, materijalno ili duhovno, praktično ili emotivno, piše Lovesensa.

Da li i vaše srce priželjkuje nešto za šta vam razum govori da se nikad neće desiti? Vreme punog Meseca idealno je otkrijete šta vam zapravo najviše nedostaje.

Već danima se priprema svođenje računa koji ste otvorili još 1. septembra 2016. godine - sećate li se šta ste odlučivali tada? Bilo je to vreme pomračenja Sunca u Devici, pravili ste planove za novi početak i sad je vreme da proverite kako stvari stoje sa učinkom.

Mesečeve mene i lunarne faze za 2017. godinu: Mesec u svim važnim fazama tokom godine

Već danima se priprema i susret različitih energija, a u nama rade i muško Sunce i ženski Mesec, unutrašnje brige Riba i spoljašnje akcije Device, osećanja nam upadaju u vrtlog, a fizički se možda vrtimo u krug, odlažemo poslove, završavamo samo delove ciklične rutine. U idealnom slučaju, uspevamo da neke akcije pretvorimo u meditacije u pokretu, te nas to vodi ka nekim praktičnim rezultatima.

Kad se pun Mesec ukaže u svem svom sjaju, pašće i ogromna količina svetla baš na ono što nam je na srcu. Da proverite koje područje može biti posebno aktuelno, proverite i kojim poljem vaše natalne karte vlada Devica (jednostavan i besplatan kalkulator naći ćete OVDE).

Mesec vlada našim osećanjima a pod uticajem Riba preplaviće nas ne more, već okean emocija. Zato treba dobro voditi računa o sebi, čak i više nego o drugima - vlada pravilo kao u avionu - "stavite masku za kiseonik prvo sebi". Međutim, nemojte dozvoliti da padnete u stanje samosažaljenja, ne otvarajte stare rane, ne dozvolite sebi stagnaciju.

Vreme je da uspostavite još dublji odnos sa sebi dragim ljudima, a ne da se distancirate od njih. Vreme je za isceljenje i završetak šestomesečnog ciklusa. Vaša afirmacija za vreme punog Meseca je "živim u divnoj sadašnjosti i stvaram divnu budućnost".

Izvor: Lovesensa

K. I.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.