Sutra je njihov srećan dan: Ova 3 znaka očekuju divna iznenađenja dok je mlad Mesec u Devici (od 17. septembra)

Ova 3 znaka Zodijaka imaće najviše sreće i uspeha tokom mladog Meseca!

Mlad Mesec u znaku Device pojaviće se na nebu 17. septembra. Zanimljivo je što će i Mesec i Sunce u tom trenutku biti u znaku Device što prema navodima astrologa znači da ćemo imati priliku da ostvarimo velike ciljeve i postignemo stare planove.

Ovaj mlad Mesec je u najvrednijem i analitičnom znaku Zodijaka i od nas najviše očekuje da se dobro organizujemo.

Njegova energija vam pomaže da steknete bolju svest i jasnoću o stvarima koje želite da napravite. Takođe, u ovom trenutku Saturn kreira trigon sa Mesecom i jača vašu produktivnost.

Ova 4 znaka očekuju teškoće i loša energija do 13. novembra 2020. godine: negativan uticaj retrogradnog MarsaOva 4 znaka očekuju teškoće i loša energija do 13. novembra 2020. godine: negativan uticaj retrogradnog MarsaEvo koja 4 znaka očekuje najviše netrpeljivosti i teškoća tokom retrogradnog Marsa u Ovnu (do 13. novembra)!

Vreme je da steknemo disciplinu i čvrsto verujemo i radimo na ostavrenju ličnih ambicija. Saturnov uticaj i mlad Mesec u Devici predstavljaju pragmatičnu energiju koja podiže svest i pomaže vam da prevaziđete granice, budete prizemni, realistični i znate tačno kako da radite za ostvarenje svojih ciljeva.

3 znaka Zodijaka imaće najviše sreće i uspeha tokom mladog Meseca:

Bik

Mlad Mesec u Devici donosi vam sjajne mogućnosti da završite projekte koji vam puno znače. Moguće je da će mnogi Bikovi zanimljiv hobi pretvoriti u biznis. Aktivirajte se i realizujte svoje ideje. Ne dozvolite da vas strah od neizvesnosti sabotira na putu ka uspehu. Unesite strast u svaki svoj projekat, pobrinite se za detalje i trud će vam se uskoro isplatiti.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.