Danas će se dogoditi najveća ČAROLIJA: evo koje snove ostvaruje magični datum 20.2.2020.

Horoskop - otvaraju se magična vrata želja tokom 20.2.2020. godine!

Zanimljiva igra sa brojkama u današnjem datumu, a još je zanimljivija postavka sa čak pet planeta u znaku Jarca – Mars, Mesec, Jupiter, Saturn i Pluton.

Jarac traži ozbiljnost, odgovornost, spremnost na stvaranje okolnosti koje imaju kvalitet i dugoročnu vrednost.

Postoji usmerenost na karijeru, ostvarenje profesionalnih ciljeva, na sve što nas podržava u ostvarenju ambicija.

Nedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 25. februara 2020. godineNedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 25. februara 2020. godineTarot tumačenje za nedelju od 18. do 25. februara - da li ste spremni da osetite čaroliju magičnog eliksira ljubavi!

Odnosi sa autoritetima mogu biti važni.

Zbog neodgovornosti snose se posledice.

Strahovi mogu biti problem, isto kao i preteran oprez, sumnjičavost, naročito na emocionalnom i ljubavnom planu, budući da se planete iz Jarca "svađaju" sa Venerom u Ovnu.

 Nedeljni horoskop do 24. februara 2020. godine: sedmica u kojoj ljubav trpi velike udare sudbine Nedeljni horoskop do 24. februara 2020. godine: sedmica u kojoj ljubav trpi velike udare sudbineNedeljni horoskop - Bik postaje zadovoljan poslom i finansijama, a Lava očekuju promene i osveženje u ljubavi!

Ova Venera želi brzu ljubav, brzi užitak, nestrpljiva je, naglo se pali, ali isto tako i naglo gasi –a planetarna energija iz znaka Jarca je guši i ne dopušta ispunjenje ljubavnih potreba.

Jupiter i Neptun u pozitivnom aspektu nadahnjuju i podstiču nas da činimo dobro, ostvarujemo zamišljeno, idemo za svojim snovima. Veruj i kreni prema ostvarenju!

Astrolog: Julijana Oremović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.