Susret Venere i Saturna na nebu 12. novembra 2014. godine donosi vam trajnu vezu

Aspekt konjukcije Venere i Saturna često odlaže brak za zrele godine, ali postoji privrženost i potreba da se ljubav pokazuje kroz kompromise, činjenje, trud i sigurnost...

Na nebu se 12. novembra 2014. godine u večernjim časovima odigrava konjunkcija Venere i Saturna u Škorpiji. Ovaj aspekt opisuje aktiviranje odnosa dvoje zrelih ljudi i donosi veze koje traju, nekada veze koje dugo čekamo, u kojima je potrebna odgovornost i posvećenost. U ovakvim vezama često postoji razlika u godinama, nekad i ostajanje u odnosu zbog dužnosti i brige prema partneru.

Šta nam kažu planete: novembar 2014. godine

Partner može biti hladan i rezervisan po prirodi i da mu pokazivanje emocija ide teže, ali postoji privrženost i potreba da se ljubav pokazuje kroz kompromise, činjenje, trud i sigurnost. Ljubav traje i ako nema zaljubljenosti, jer prelazi u kvalitetniji odnos - brak.

Ovaj aspekt često odlaže brak za zrele godine, nekada postoji i strah od bliskosti, povređivanja koji ima uzroke u detinjstvu, ukoliko osoba oseća da nije dobila dovoljno ljubavi od roditelja.

U odnosu se traže struktura i organizacija, uzajamno poštovanje, postavljanje granica, vernost, finansijska sigurnost i uvažavanje. Veza vremenom postaje sve bolja, a žene sa ovim aspektom često sa godinama postaju sve zadovoljnije i lepše. U mlađim godinama ih često privlače stariji partneri, ali je moguće da i u kasnijim godinama budu privučene mlađim muškarcem. Ukoliko su nezreli, odnos neće trajati, jer Saturn zahteva zrelost, samokontrolu i odgovornost.

Kineski horoskop za novembar 2014. godine

Karmičke veze uključuju Saturna i dešavaju se kako bismo dobili lekciju i naučili nešto o sebi. Ukoliko samo zahtevamo od partnera, a ne dajemo ništa, odnos neće trajati.

Ovaj aspekt može opisivati i dobar ukus, bavljenje kreativnim poslom, umetnošću, a kako je dispozitor Mars u Jarcu, povećava i ambicioznost. Planete Venera i Saturn u Škorpiji oslikavaće i razrešavanje dubokih problema iz prošlosti, a u nekim slučajevima vraćanje bivšim partnerima.

Veze koje sada počnu imaju veliku mogućnost i da traju u vremenu.

Izvor: Lovesensa

Tibetanski horoskop: 12 puteva mudrosti i zadataka koji nas čekaju u životu

Aleksandra Arizanović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.