Sunce u Lavu u trigonu sa Uranom, Mesec u Raku u trigonu sa Saturnom: danas je dan brzih promena!

Pred nama je dan promena, 12. agust 2015. godine. Jedinstvenih, brzih, neočekivanih promena koje unose radost, ushićenje i nude sjajne mogućnosti jer je Sunce u Lavu u trigonu sa Uranom u Ovnu, ovog 28. lunarnog dana zvanog "Lotos"...

Ne oklevajte, dozvolite sebi danas, 12. avgusta 2015. godine, da izađete iz svakodnevnice, da uđete u neki izazov, da otkrijete nešto što će vas oduševiti i doneti zanos! Ovaj dan je odličan za otkrivanje budućnosti, jer je intuicija izražena, kako zbog Sunca koje je u trigonu sa Uranom, tako i zbog Meseca u Raku u poslednjoj četvrti. Danas je najbolji dan za preokret sudbine i treba hrabro ući u promene i izazove koji dolaze.

Mogu se pojaviti vizije (posebno onima koji rade na sebi, svojim snovima, otkrivanju simbola, ili svojim čakrama, otvarnanjuu energetskih centara)... Snovi mogu da otkrivaju kako prošla događanja i to iz daleke prošlosti, prošle inkarnacije, tako i budućnost. Naročitu pažnju obratite na simbole. Oni mogu doživeti širenje percepcije, buđenje, ili duhovni rast.

Jupiter ponovo u Devici posle 12 godina: aspekti napretka do septembra 2016. godine...

Sunce u povoljnom aspektu sa Uranom, donosi (naročito osobama sa podznakom u Lavu) mogućnost da imate promenjeni i dobar odnos sa svojim bračnim partnerom, ili da doživite uspeh u javnosti. Oni koji su rođeni na današnji dan očekuju veće i pozitivne promene u toku ove godine...

Mesec u Raku pomaže u uspešnom obavljanju porodičnih poslova, kućnih aktivnosti, porodičnih problema i posebno je povoljan u noćnim satima (oko 18 i 22 sata) kada će biti u trigonu sa Saturnom. Svaka planeta posebnim stepenima znaka koji su moćni dobija posebnu, pojačanu energiju.

Mesec će tako omogućiti u trigonu sa Saturnom da budete istrajni, uporni, energični u sprovođenju nečega što ima veliku šansu da bude uspešno... Odličan je i za rešavanje nekih starih pitanja u vezi sa domom i porodicom ili bliskim okruženjem. Tako se jaka osećanja u Raku pod ovim tranzitom lakše se kontrolišu.

Merkur u Devici ulazi u opoziciju s Neptunom i u komunikaciji je moguća izvesna konfuzija, nejasnoća. Budite pažljivi pri dogovorima i izbegavajte davanje i primanje obećanja od drugih 12. i 13. avgusta. Obmane su moguće, kao i laži.

Pred ponoć Mesec ulazi u Lava i donosi promenu energije i raspoloženja. Bliži se mlad Mesec u Lavu 14. avgusta, koji će biti u konjukciji sa Venerom i doneti mnogima dobre promene, posebno na ljubavnom planu.

Astrolog: Svetlana Milenković-Filipović

Svetlana Milenković-Filipović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.