Strast, izazovi, sigurnost: koja je najsnažnija emotivna potreba vašeg horoskopskog znaka

Kretanje, boravak u društvu, zabava... sve to priželjkujemo svi mi, ali neki horoskopski znaci imaju izrazitiju potrebu za ovim aktivnostima!

Ovnu su najpotrebniji kretanje i izazov.

Pripadnicima ovog vatrenog znaka aktivnost je potrebna koliko i vazduh. Oni se izražavaju kroz kretanje i akciju, a izazovi su za njih uvek dobrodošli. Ako nisu prvi u nečemu oko čega se trude, osećaju se poraženo i frustrirano. Na polju emocija nisu uvek najzreliji, pa se njihova osećanja ponekad menjaju u zavisnosti od dana i sata. Ne podnose ako se drugi mešaju u njihove lične stvari.

Biku je potrebna sigurnost, a ne samo lepe reči.

Pripadnici ovog zemljanog znaka najviše su usredsređeni na materijalni segment života, pa zato nisu za mentalne igrice već za direktne i iskrene odnose. Njihova najveća emocionalna potreba je sigurnost, pa cene stabilne i pouzdane ljude. Vole rutinu i ne vole da im nešto kvari unapred određene planove. Konkretna dela su im važnija nego tople reči i zagrljaji.

Blizancima je dosadno ako se bar dve stvari ne dešavaju istovremeno.

Za pripadnike ovog znaka je tipično da se teško snalaze u sopstvenim emocijama, pa mnogo vremena posvećuju njihovoj analizi. Budući da su najpromenljiviji znak zodijaka, najbolje funkcionišu ako se oko njih stalno nešto događa. Za razliku od Bikova, rutina će Blizance potpuno izbaciti iz takta, a u odnosima traže nešto što će stalno buditi njihovo interesovanje.

Ljubav, posao i zdravlje u 2016. godini: godišnja astro prognoza...

Rak se oseća dobro ako može da brine o nekome.

Ovaj horoskopski znak je najemocionalniji znak zodijaka i njegove pripadnike je lako povrediti, a kada su povređeni, oni ne znaju i ne mogu da sakriju svoja osećanja. Vole dodire, komplimente i pohvale, a najbolje se osećaju u ispunjenim ljubavnim i porodičnim odnosima. Važno im je da imaju nekoga o kome će brinuti, jer žude za bliskošću.

Lavu je bitno da svetu predstavi sebe.

Pripadnicima ovog vatrenog znaka potrebne su aktivnosti u kojima će se dokazati i privući pažnju drugih na sebe. Često preteruju u izražavanju emocija, a da bi bili srećni, potrebno im je puno zabave.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.