Šta vam poručuje univerzum 11. novembra: misterija ljubavi i srodnih duša

Ako ugledate broj 1 koji se ponavlja, to je jasan signal da vam univerzum podešava unutarnji sat za stanje uzbune, ili veliko buđenje.

Slučajnost ne postoji, posebno kada je ljubav u pitanju. Tokom novembra, astrološki sunčani znak je Škorpija - obeležje srodnih duša. Međutim, ovde se ne radi o astrologiji, već o sinhronicitetu. Sinhronicitet je verovanje da univerzum šalje signale koji nam govore da smo na pravom putu - ili da je možda došlo vreme da promenimo smer.

S obzirom na to da univerzum ne može da nam se direktno obrati, moramo da budemo svesni signala koji su oko nas. Oni mogu doći u vidu slučajnih sastanaka, članaka ili citata koji se pojavljuju u pravo vreme, pa čak i brojeva ili inicijala. Jedan od najpoznatijih nizova je 11:11. Ovaj niz može se pojaviti u velikom broju formi, a može biti i 11, 111, 1111.

Ako ugledate broj 1 koji se ponavlja, to je jasan signal da vam univerzum podešava unutarnji sat za stanje uzbune, ili veliko buđenje. Ali to nije sve.
Sekvenca 11:11 je u velikoj vezi i sa srodnim dušama.

Ljubavni egipatski horoskop: drevni recept otkriva tajne zavođenja...

Kada vidimo ove brojeve, univerzum nam govori da obratimo pažnju na misli i osećanja - da se oslobodimo logičkog dela i pratimo intuiciju i srce. Sada je trenutak da osećamo pitanja umesto da smišljamo odgovore. Zaista, ne postoji način da koristimo logiku kada ulazimo u ljubav. Ljubav je nemerljiva. Ona ne može biti objašnjena, i ne postoje pravila kojih se treba pridržavati.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.