Šta očekuje Ribe, Rakove i Škorpije u 2019. godini

Saznajte kakve promene vas čekaju tokom 2019. godine i kako da se za njih pripremite

Rak

Pravu životnu mudrost ove ćete godine pronaći u svakodnevnim iskustvima. Sposobnost da se strpljivo posvetite svakom zadatku otkriće vam vašu sopstvenu efikasnost disciplinu. U posao i svakodnevicu želite da uneset više lepote i zdravije i kvalitetnije navike. Naučite nove veštine, posebno one koje već dugo priželjkujete, a imaju neku praktičnu svrhu. Posvetite više vremena zdravim navikama, vežbanju, ishrani, uživajte u tretmanima lepote. Sa ljudima iz svoje neposredne okoline, posebno s kolegama, sarađivaćete lakše nego inače.

4 horoskopska znaka kojima se život drastično menja u 2019. godini: godišnji horoskop otkriva skrivene planove sudbine4 horoskopska znaka kojima se život drastično menja u 2019. godini: godišnji horoskop otkriva skrivene planove sudbineGodišnji horoskop za 2019. godinu - ovi znakovi će doživeti neverovatnu transformaciju!

Važno je da otpustite svoja ponekad tvrdoglava očekivanja od drugih i da ne budete previše kritični prema sebi. U partnerskim odnosima vlada zatišje, neka vrsta dosade, ali nemojte se uljuljkati u privid sigurnosti. Ispod površine događa se mnogo toga, stoga nemojte izbegavati neprijatne teme. Sve ono što zanemarujete u vezi tokom godine moglo bi se pretvoriti u pravi problem. Radite marljivo na svojoj intimnoj vezi, kao i na svakom partnerskom odnosu koji vam je važan.

Škorpije

Ova bi vam godina, uz malo spretnosti i truda, mogla doneti finansijsku sigurnost i prosperitet. Ako niste zadovoljni primanjima, potražite dodatne izvore zarade, a planetarna podrška Jupitera u tome može biti vrlo izdašna. Bićete još uspešniji ako svladate neke lekcije u vezi sa komunikacijom. Obratite pažnju na to kako se ophodite sa ljudima, jasno izrazite svoje ideje i nemojte zanemariti snagu društvenih mreža. Uran će polako uskomešati područje vaše intimne veze.

Mnogo toga što ste uzimali zdravo za gotovo pokazaće se pogrešnim. Ako vaša veza počiva na pogrešnim pretpostavkama i nerealnim očekivanjima, mogla bi se ozbiljno uzdrmati, a za one rođene na početku perioda Škorpije, nisu isključeni ni raskidi. I dalje ste zaljubljivi i emotivni, pa je moguće da ćete upravo vi biti ona strana koja će izazvati nestabilnost – nemojte se iznenaditi ako se iznenada zaljubite iako to niste želeli. Ako ste samac, pred vama je uzbudljivo razdoblje izazova, učenja i rasta kroz intimne veze.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.