Šta očekuje Blizance, Vage i Vodolije u 2019. godini

Godišnji horoskop - sa Jupiterom u Strelcu ove bi godine mogao da nas obuzme kolektivni osećaj žudnje za novim dimenzijama života. Jupiter se oduvijek smatra simbolom sreće i zadovoljstva, optimizma i širenja novih iskustava.

Strelac je znak kojim Jupiter vlada, pa će tokom cele godine, on biti „kod kuće“. Jupiter u Strelcu podseća nas da postoji nešto više u životu od svakodnevnih obaveza. Postoje nada i vera; postoji težnja za razumevanjem života i pronalaženjem neke veće i važnije svrhe postojanja.

Blizanci

Osećaji su za vas uvek pomalo nesigurno područje. Lakše vam je da preuzmete ulogu vesele i neopterećene osobe nego da se istinski prepustite emociji. Ispod vaše lepršavosti, užurbanosti i šarma kriju se nešto mračnije teme. Mnoge vaše aktivnosti beg su od nerešenih emotivnih povreda. Poriv za raščišćavanjem svega onoga što ste potisnuli i sakrili sami od sebe jačaće tokom godine.

Godišnji horoskop za ljubav i novac: kakvu sudbinu donose moćne planete u 2019. godiniGodišnji horoskop za ljubav i novac: kakvu sudbinu donose moćne planete u 2019. godiniGodišnji horoskop za 2019. godinu - Venera nam daruje ljubav, a Saturn snagu uma!

Odvojite dovoljno vremena da kroz rad na sebi, psihologiju ili duhovnost postignete unutrašnju stabilnost. Tokom godine vaša intimna veza nudi vam bezbroj prilika da upoznate skrivenu dimenziju sebe. Ljubav i seksualnost mogu vas duboko dirnuti i preobraziti, a snaga ljubavi može vam pomoći da rasvetlite svoje tamne kutke i oslobodite se unutrašnjih tereta. Samci bi mogli uspešno da uplove u stabilnu vezu. U poslu ćete biti uspešniji ako udružite svoje snage sa pažljivo odabranim partnerom. Sve vrste veza, lične i poslovne, ove vam godine otvaraju nove horizonte i donose intelektualna uzbuđenja koja vas usrećuju.

Vaga

Vaš istančan osećaj za ljude i potreba da budete prihvaćeni i cenjeni u društvu ove će godine dobiti veliki uzlet. Sa puno energije, znatiželje i spretnosti stičete nove društvene kontakte, kako sa stvarnim ljudima, tako i one virtuelne na društvenim mrežama. Nemojte propustiti odličnu priliku i iskoristite ih u poslovne svrhe. Tema učenja ili podučavanja snažno je naglašena, pa razmislite kako je možete najbolje uklopiti u svoje ovogodišnje planove. No, dok na površini sijate i osvajate znanjem i šarmom, u sebi se ne osećate uvek tako sigurno i samopouzdano.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.