Šta očekuje Bikove, Jarčeve i Device u 2019. godini

Naredna godina donosi mnogo izazova ali i prilika za rast, istraživanje i uživanje. Saznajte šta ova godina donosi vašem znaku.

Jarac

Saturn i Pluton u vašem znaku vam daju ogromnu unutrašnju snagu i jasnu viziju toga ko ste i šta želite da postignete u životu. Imate dovoljno strpljenja polako razvijati svoje planove i mijenjati sve što je potrebno, ponekad naizgled i nemilosrdno, da biste sebe i svoj život pročistili od svega suvišnog. Ta snaga volje i upornost čine vas uspešnim u svemu što radite, tim više što ste skromni i nemate potrebu da se hvalite i ističete. Vi se ističete svojim delima. Jupiter vam ove godine čuva leđa na svim područjima, pa ćete osetiti da se sve odvija glatko i po planu dokle god se krećete u ispravnom smeru prema svojim ciljevima.

4 horoskopska znaka kojima se život drastično menja u 2019. godini: godišnji horoskop otkriva skrivene planove sudbine4 horoskopska znaka kojima se život drastično menja u 2019. godini: godišnji horoskop otkriva skrivene planove sudbineGodišnji horoskop za 2019. godinu - ovi znakovi će doživeti neverovatnu transformaciju!

Ove godine ćete mnogo puta moći da se oslonite na sreću! Promene koje najavljuje Uran pomeraju vaše kreativne granice, pomažu vam da neočekivano otkrijete neke nove talente i razvijate svoju duhovnost. U svim kreativnim poslovima možete očekivati nagle zaokrete koji vam otvaraju izvanredne mogućnosti o kojima niste ni sanjali. Jarci samci mogli bi imati vrlo uzbudljivu ljubavnu godinu, a oni u stalnoj vezi biće posebno motivisani da ponovo probude strast i dublje razumevanje sa partnerom.

Devica

Vaši su apetiti ove godine veliki, postavljate sebi poslovne i privatne ciljeve koje nije lako dostići. Ali ne postavljate ih samo sebi, nego i od saradnika, kolega, pa i porodice očekujete izvrsnost, rad i vrhunska dostignuća, što će pre ili kasnije rezultirati nesuglasicama. Potreba za kontrolom čini vas nepopustljivim, ali ako se s vremena na vreme usudite i prepustite se spontanom toku života, lakše ćete pronaći pravu meru između svojih ciljeva i stvarnosti. Prepoznajete da više zadovoljstva osećate kod kuće, u svom intimnom okruženju, nego na poslu, pa ćete u sebi stalno oscilirati između ambicije i potrebe za prijatnošću. Važno je da uz porodicu učvrstite unutrašnji osećaj sigurnosti. Možda ćete otkriti neke fascinantne podatke ili porodične tajne koje će vam dati dublje razumevanje sopstvenih korena i snažniji osećaj pripadnosti. Mogući su i neki srećni porodični događaji koji će snažno probuditi vaše osećaje. Ako stavite svoje osećaje i porodicu na prvo mesto, ovo će za vas biti vrlo srećna godina.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.