Šta nam donosi vladavina Škorpije: ljubav pokreće najveće promene

Ostavite važne razgovore za period posle 4. novembra, a finansijska pitanja rešavajte posle 10. novembra...

Što smo istrajniji i ambiciozniji zahvaljujući Plutonu koji je u Jarcu i Marsu u Devici ostvarićemo i nešto što nismo pretpostavili da možemo (sada i više i bolje nego u drugim periodima).

Energija Škorpije se nadopunjuje i prožima sa energijom Jarca, što vodi ka uspehu i napretku Device; Mars je tu da bi se radom postigle konkretne stvari. Zahvaljujući dobroj organizaciji, redu, disciplini, jakoj koncentraciji, većoj izdržljivost i upornosti u ovom periodu se može doći do uspeha, do krajnjeg cilja, nečega čemu težimo!

Mesečeve mene i lunarne faze za 2015. godinu: mesec u svim važnim fazama tokom godine...

Od 12. novembra 2015. godine Mars ulazi u Vagu, znak partnerstva, gde će ga dočekati Venera, koja je tu od 8. novembra, a to donosi promene. U ovom periodu može doći do značajnih ljubavnih događanja (dešavanja u partnerstvu bilo poslovnom bilo bračnom). Mars u Vagi je pod uticajem Venere. Lepota, finoća i šarm privućiće druge, pleniti i zavoditi. Vreme će doneti usaglašenost u vezi ili braku, naročito ako smo taktični i tolerantni i ako smo spremni da se uskladimo sa drugima.

Sada je dobro da se u vezama ne insistira na nečemu svome, već na nečemu što je NAŠE i zajedničko. Posebno je povoljno vreme da se uđe u neke trajne veze (ili brak) kada Venera u Vagi bude u sekstilu sa Saturnom oko 11 - 16. novembra. Venera i Saturn u aspektu dovode do trajnosti i stabilnosti u ljubavi. Ujedno, mlad Mesec će biti u Škorpiji u sekstilu sa Jupiterom u Devici... Ovo je dobro vreme za poboljšanja.

Sve čari žene Škorpije: strastvena ljubavnica sa školjkom koja se ne otvara lako...

Evo povoljne prilike naročito vodenim i zemljanim znacima! Sada je važno da budemo aktivni i da šansu koja se na nekom planu pojavi iskoristimo za poboljšanje. To će posebno povoljno osetiti Device koje imaju Sunce ili podznak oko 18. stepena u Devici, kao i Škorpije kojima je tih dana rođendan (pet dana pre i pet dana posle toga) u narednih 29 dana.

Promene sa mladim Mesecom u Škorpiji su te koje donose veće preokrete i povoljne transformacije, regeneraciju, a nekima i izlečenje ako se započne neki novi tretman. Mlad Mesec biće u konjukciji sa Merkurom u Škorpiji što dovodi i do promena koje su vezane za komunikaciju ili informacije koje prate promene.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.