Šta nam poklanja Venera u Biku: energija ostvarenja ljubavnih snova

Venera u Biku i u sekstilu sa Neptunom u Ribama donosi nam mogućnost da stvarnost učinimo lepšom.

Venera u Biku i u sekstilu sa Neptunom u Ribama donosi nam mogućnost da stvarnost učinimo lepšom.

Naši ideali u ljubavi, u sticanju novca ili u ostvarenju nekih drugih želja lakše se materijalizuju 23. i 24. marta 2015. godine, kada ovi aspekti vladaju na zvezdanom nebu.

Međutim, veoma je važno da verovujete u to i svojim afirmacijama i moltvama privučete to što želite.

Venera u zemljanom znaku ume da se vešto koristi svim onim što može njene želje da ostvari. Ona stvara lepšu stvarnost, a kreira malim lepim delima - neka to bude modna kreacija, ili poslastica, ili neko malo umetničko delo u stvarnosti!

Venera će napraviti vešto i maštovito neki specijalitet. Ona će ispoljiti i neki predivan izliv ljubavi. Ona će stvoriti atmosferu uz pomoć boja, mirisa i ukusa, jer je upravo i sama takva - čulna, zanosna i neodoljiva.

Aspekt Venere u Biku donosi u naš život više romantike, a opijaju nas i zvuci, i miris, i boje, i ukusi. Sva čula uživaju u lepoti ili zadovoljstvu!

Bilo da je reč o ljubavnom davanju ili o spremanju i uživanju u hrani i piću koji su sa posebnom energijom napravljeni, Venera će od njih načiniti nešto božanstveno.

Šta nam kažu zvezde: 5 dobrih saveta za zaljubljeni mart...

U sve što ovih dana stvaramo, ona može uneti lepotu i neodoljivost, neki posebni zanos. Ona podstiče i ljubavnu čežnju, snove o ljubavi ali druge suptilne, lepe i uzvišene doživljaje.

Mesec u Biku samo će podstaknuti potrebu za sticanjem i stvaranjem emotivne i materijalne sigurnosti i naše aktivnosti usmeriti ka tome. U prepodnevnim satima - od 9h do 12h, Mesec je u kvadratu sa Jupiterom u Lavu i pojačava sklonost ka emotivnim preterivanjima, ali i neodmerenost u trošenju novca, kupovini, kao i preterivanje u uživanju u hrani i svim drugim čulnim uživanjima.

U poslepodnevnim satima, između 15h i 18h, Mesec u trigonu sa Plutonom pojačava želje ali vam istovremeno i omogućava da menjate svoju svakodnevnicu. Uspeh, ipak, zavisi od toga koliko su velike i vaše želje ali i istrajnost u njihovom ostvarenju veliki. Još ako i zaista verujete u njih, one se realno mogu ostvariti.

Astrolog i bioenergetičar: Svetlana Milenković-Filipović

Svetlana Milenković-Filipović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.