Šta nam NEBO donosi do kraja juna 2020: horoskop predviđa retrogradne planete i eksploziju osećanja

Merkur kreće retrogradno, sa fiksne zvezde Sirijus, od 12. juna - spremite se za ludu vožnju sudbine!

Jun mesec nam donosi čak nekoliko planetarnih promena pozicija. Merkur kreće retrogradnim hodom od 12. juna, Venera menja smer u direktan od 23. juna, Neptun istog dana kreće retrogradno, a imamo i Solarnu eklipsu 21. juna, sa početka leta! Celog meseca će nam se Mars družiti sa Neptunom u Ribama, pa ce se itekako loviti u mutnom!

Zašto je ovo mesec velikog čišćenja i novog početka? Sam start juna dočekujemo sa punim Mesecom u znaku Strelca, 6. juna. To će doneti kulminaciju nezadovoljstva i svega onog što se guralo pod tepih od decembra 2019. godine! Eksplozija je nikad bliža! Pun Mesec je u kvadratu sa Marsom iz Riba, pa je tu borba istine i laži dominantna!

Horoskop - šta nam donosi magični kvadrata Sunca i Neptuna: bićemo pokriveni velom velikih snovaHoroskop - šta nam donosi magični kvadrata Sunca i Neptuna: bićemo pokriveni velom velikih snovaHoroskop otkriva da nam stiže period rizičnih snova i iluzije - evo šta će nam doneti energija Nepruna do kraja meseca!

Prstom se Sunce zaklonilo nije i nikada neće, te će ovom prilikom na globalu eskalirati afere i nasilje, a na ličnom planu popucati mnogo kvazi odnosa! Dispozitor je retrogradni Jupiter iz Jarca, u konjunkciji sa takođe retrogradnim Plutonom, pa eto nama čistki koje nisu pravljene pola godine, a kod nekih i celih 12 godina! Prisetimo se 2008. godine. Šta smo od tada počeli, radili… Sada slede epilozi, rezultati.

Merkur kreće retrogradno, sa fiksne zvezde Sirijus, od 12. juna, a USA koje se prirodno vezuju za ovu zvezdu u tim danima donose značajne odluke, koje će utemeljiti dalje političke događaje širom sveta! Jedno je sigurno! Opsta dekadencija koja se godinama u nazad odvija, mora biti stopirana i ka tome će se globalno ići. Preciznije, Merkur u Raku signalizira povratak već zaboravljenim porodičnim vrednostima. Borba neće biti laka, ali ni izgubljena! Posmatrajmo!

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.