Šta nam kažu zvezde: 5 dobrih saveta za zaljubljeni mart

Planete su razigrane pa budite i vi! Iskoristite sledećih pet ljubavnih saveta saveta i dobro se zabavite...

1. Svi nekad zažmure na jedno oko, zažmurite i vi.

Od 1. do 17. marta 2015. godine Mars i Venera su zajedno u Ovnu, prvom horoskopskom znaku. On je impulsivan, pomalo naivan, poletan i zbog toga može biti povređen. Svakako je i to bolje nego da čitav mart posveti cinizmu. Razmislite: ne možete da se zaljubite jako i ludo ako niste spremni da rizikujete sve pa i slomljeno srce na kraju.

2. Kada treba nekoga da zadržite, a kada je vreme za kritike?

Da li da ostanete ili odete? Mart će doneti izazove čak i za one najodanije pa će i oni razmišljati o odlasku. Čitav ovaj mesec biće zahvaćen u borbi posesivnog Plutona i liberalnog Urana, tako da je veoma moguće da budemo čas ljubomorni a čas bezbrižni. Pluton će nas sve navoditi na učvršćivanje veze, dok ćemo zbog Urana želeti slobodniji životni stil, nekonvencionalnu ljubav koja traži mnogo prostora za obe strane.

Astrologija odanosti: šta održava ljubavnu vatru vašeg horoskopskog znaka...

Zato, kada vidite da se sprema konflikta, setite se da okrenete glavu. Međutim, to ne znači i da zauvek gurnete stvari "pod tepih". Budite spremni na razgovor onda kada se smirite. Ne testirajte granice partnera, a nemojte dozvoliti da partner testira vas.

3. Ne pretvarajte se da vam niko i ništa nisu potrebni.

Pomračenje 20. marta 2015. godine probudiće Ribe poete, uzburkati romantiku i vinuti ih među zvezde. To će ujedno biti i zvanično otvaranje šestomesečnog perioda kao stvorenog za ljubav, perioda koje će nam doneti dosta ranjivosti. Nemojte bežati u hladnoću, dozvolite svojoj nežnoj strani da se iskaže. Svako ko bi trebalo da ostane uz vas se neće prepasti kada mu otvorite srce i neće pobeći. Pustite stvari da teku svojim tokom i budite iskreni.

Sve je upravo onako kao što izgleda: treba vam partner za sestrino venčanje, treba vam neko ko će vas obasuti pozitivnom energijom pred razgovor za posao, neko ko zna kako da nešto napravi ili popravi... To nije ništa strašno. To je zajednica. Takođe, budite i sami dostupni za partnerove želje ili sugestije o zajednički provedenom vremenu. Budite jedno drugom potpora.

4. Izbegavajte igre "ko je kriv".

Energija Riba doneće divnu romantiku, ali će nas i provocirati da izigravamo žrtvu. Igre krivice poznatije kao "Jadan / jadna ja" ili "Kako si samo mogao / mogla tako nešto da mi uradiš?" naročito će nas hvatati u zamku uoči 20. marta.

Koliko i kako velika razlika u godinama između partnera može da utiče na ljubavnu vezu...

Razmišljajte pametno: ukoliko imate istinski osećaj da nešto nije u redu, iskoristite ovu energiju da se oslobodite. Ako ipak želite da vaš odnos uspe, odmah primite k znanju da ne treba da igrate žrtvu, to vam neće doneti nikakve poene. Preuzmite stvari u svoje ruke, budite odgovorni za svoje postupke.

5. Ne stidite se ni svoje dosadne strane.

Romantična Venera 17. marta 2015. godine napraviće pauzu u tradicionalnom Biku. Iako Mars nastavlja svoju turneju kroz Ovna sve do 31. marta, važno je da budemo stabilni isto onoliko koliko smo i uzbuđeni zbog svega što se događa. Ko kaže da se jedne večeri ne možete ludo zabavljati u izlasku s prijateljima, a već sledeće mirovati u toplini svog doma uz neku dobru, vegetarijansku hranu?

Gde je mesto moći u ljubavnoj vezi: kako sačuvati i slobodu i partnera...

Ukoliko ovako nešto nije po vašem ukusu, pokažite se na nekom drugom polju. Zovite onda kada ste obećali da ćete pozvati, pojavite se na sastanku onda kada ste i obećali da ćete doći, obucite se prikladno kada budete išli da upoznate njegove roditelje... Budimo iskreni, neki detalji u vezi mogu da budu veoma dosadni, ali u njima se krije šarm.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.