Šta nam donosi vladavina Strelca: horoskop za period od 22. novembra do 22. decembra 2017. godine

Šta nam donosi vladavina Strelca u 2017. godini? Pročitajte...

Na dan 22. novembra 2017. godine Sunce prelazi u Strelca, dok je Jupiter u Škorpiji u trigonu sa Neptunom i budi optimizam i veru i bolje sutra. Poslovi u vezi sa inostranstvom i strancima mogu se dobro odvijati, kao i svi oni koji su vezani za kreativnost i inspiraciju, ali i za sve ono što je vezano za veru i duhovnost tokom novembra i decembra. Viša znanja kao i studiranje biće veoma značajni, a svaki napor u toj oblasti doneće više uspeha. Širiće se naši životni i duhovni horizonti, biće više interesovanja i za spiritualno, a zbog Jupitera u Škorpiji i za okultno.

Okrenutost ka svemu onome što je daleko, udaljeno, ili neistraženo, tajno, jer je Jupiter u Škorpiji. Duboka saznanja ili dublji uvidi su mogući. Merkur u Strelcu je u ovom periodu i dalje u Strelcu i u periodu od 2. do 22. decembra će krenuti retrogradno, te će nam doneti susrete sa ljudima koji dolaze iz inostranstva, iz daleka, ili sa rođacima koje nismo videli neko vreme. Vreme će biti za obnavljanje nekih veza, kao i za obnavljanje nečega što smo ranije učili. Čitaćemo i raditi nešto iz više puta, uz ponavljanje, posebno u komunikaciji i dogovorima. Studenti i đaci će obnavlljati ono što su ranije naučili i utvrđivati to, ili će popravljati ocene. Na putu će biti kašenja, zastoja, uglavnom zbog vremena. Poledica i vlažnost zahtevaju sporiju i oprezniju vožnju, jer su moguće omaške i greške. Oprezno i sa kupovinama, zbog falične robe, posebno tehničkih stvari, ali i kupovine automobila. Izbegavajte kupovine takvih stvari, ali kao što su i mobilni, računari i slično.

Zaštitite se kristalima od besa i nezadovoljstva...

Venera će preći u Strelca 1. decembra i dolazi do promena vezanih za ljubav. Ljubav na putovanju, ljubav s nekim ko je daleko, ili na fakultetu je moguća u ovom periodu. Zbog ljubavi ili zabave će se putovati više dok je Venera u Strelcu. Vedrine i zabave će biti više kao i otvorenih veza, odnosno veza u kojima je sloboda značajna.

Krajem novembra i početkom decembra, Mars je u opoziciji sa Uranom, te budite oprezni i ne ulazite u aktivnosti ili poslove vezane za rizik i neizvesnost, izbegavajte brzinu, budite oprezni u saobraćaju. Avionski letovi mogu biti rizični više nego obično. Oprezni budite i ako radite neki posao u vezi sa strujom. Naglost, eksplozivnost, nestrpljivost i netolerancija mogu dovesti do konflikta.

Na dan 9. decembra Mars ulazi u Škorpiju, te će nastupiti period u kojem će se uporno ići ka nekom cilju, ili ka završtku i kraju nečega. Strasti će biti pojačane, želje intenzivne. Nema odstupanja u ostvarenju nečeg što se naumi, bez obzira na to da li je reč o dobru, ili zlu.

Na dan 19. decembra Saturn prelazi u Jarca i počinje jedan period kada će odgovornost i disciplina biti preduslovi uspešnosti, kada nam Saturn postavlja drugačije okvire i zadaje formu, a uticaće i na sve one koji se bave biznisom, ili su na vlasti. Izdržljivost i istrajnost sada pomažu da se ostvari cilj. Kakve odgovornosti će vama Saturn doneti, ili kakva ograničenja, ili kakav napredak kroz zalaganje, prisustvo, trud, dobru organizaciju zavisi od toga kroz koju kuću će vam prolaziti i kakve aspekte će praviti s vašim natalnim planetama.

Na dan 18. decembra je i mlad Mesec u Strelcu, pri kraju Strelca i donosi vreme novina koje će kod nekih biti stvarno velike preokreti i koje otvaraju nove, za neke odlične mogućnosti, ili nove prilike bilo u poslu, bilo na nekom drugom životnom planu, jer će biti u trigonu sa Uranom. Budite spremni za novine koje donose osećaj oslobođenja, ali koje ne moraju dugo potrajati, ali vas mogu pokrenuti i doneti više dinamike, kretanja, bavljenje rekreacijom, sportom, u narednim danima. Biće onih koji će putovati više u narednom periodu, družiti se, ulaziti u nove poslove i aktivnosti upravo u danima kada su poslednji dani boravka Sunca u Stelcu.

Gledajte da sve što radite u ovom periodu ulijete više optimizma i entuzijazma, jer će tada bolje da se odvijaju dešavanja i vuku ka ostvarenju. Jupiter u trigonu sa Neptunom u Ribama tada donosi mogućnost da se dese promene na bolje, posebno uz podršku drugih, ili novac drugih, koji će u ovom periodu dolaziti, ili kroz neke tajne poslove. Jupiter u Škorpiji izaziva želju za bogaćenjem, a u kontaktu sa Neptunom doneće nekima i povoljne prilike za to.

Venera u Strelcu donosi novac bilo kroz poslovanje sa strancima, bilo kroz poslove vezane za Strelca, za putovanja, ili zimski turizam, ili za sve ono što je u simbolici Strelca, saobraćaj, izdavaštvo, više obrazovanje, bavljenje religijom, duhovnošću i slično.

Otvorenost i spontanost, osećaj slobode i kretanja može učiniti ovaj period lakšim. Ako ste Strelac, onda odahnite, jer Saturn izlazi 19. decembra iz vašeg znaka i vi ste u prilici da ovu zimu dočekate rasterećeni i u boljem i drugačijem raspoloženju za koje će vas pripremiti Venera u vašem znaku, koja će vam doneti više radosti, ljubavi, ili dobitaka u period između 1. i 25. decembra dok prolazi kroz vaš znak.

Astrolog: Svetlana Milenković-Filipović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.