Šta nam donosi vladavina Riba: HOROSKOP za emotivne duše i sledbenike sreće (od 20. februara do 20. marta 2017. godine)

Dragi emotivci, dozvolite svom srcu da vas povede putem ljubavi i neizmerne sreće, a ako naiđete na kamen spoticanja ne brinite, jer vaši snovi i maštanja učiniće da vrlo lako krenete u nove životne pobede! Pročitajte šta vašem znaku donosi vladavina Riba u 2017. godini...

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

Posao

Mars u Ovnu, vašem prvom polju čini vas energičnim i spremnim na akciju. U skladu sa svojim potrebama vešto koristite oprobane manire i uspevate da se nametnete u situacijama kada se donose važne poslovne odluke. Imponuje vam dinamičan posao u kome do izražaja dolaze vaše kreativnost i sposobnost za brzo reagovanje. Sačuvajte prisebnost duha i promišljenost, kako biste pravilno odgovorili na različite dileme koje vas prate na poslovnoj sceni.

Mesečeve mene i lunarne faze za 2017. godinu: Mesec u svim važnim fazama tokom godine...

U periodu do kraja februara, potrebno je da ispunite svoje redovne obaveze ili da izmirite neka ranija finansijska potraživanja. Ne odlažite obaveze, poštujte zakone. Većinu poslovnih ciljeva možete da ostvarite zahvaljujući dobroj proceni situacije. Proširite poslovne kontakte u različitim pravcima. U periodu od 4. marta, Venera se okreće retrogradno u vašem prvom polju, pa su mogući problemi u svim segmentima života. Obratite pažnju na svoj poslovni imidž ili stil izražavanja.

Ljubav

Retrogradnost Venere, vladara polja partnerstva u vašem prvom polju odraziće se i na vaš emotivni život. Prijatna osećanja, znaci pažnje i nežnosti ulivaju pozitivan impuls u vaše rasploženje, dok svaka dvosmislena situacija izaziva podozrenje, nesigurnost i preispitivanje. Ceo period će proteći u traženju formule za savršen ljubavni sklad, ali nije sigurno da ćete to i postići. Budući da je Jupiter u vašem sedmom polju retrogradan, najbolje bi bilo da se strpite u naredna dva meseca odložite sve važne odluke. U isto vreme, Mars, vaš vladar, biće u opoziciji sa Jupiterom, što ukazuje na mogućnost iznenadnih promena i neočekivano ponašanje partnera. Nakon 10. marta, Mars prelazi u znak Bika, a situacija na ljubavnom planu postaje sve komplikovanija.

Zdravlje

Promenljivo vreme negativno utiče na vaše psihofizičko zdravlje pa bi bilo dobro da ojačajte imunitet. Moguće su povrede, upale i infekcije, posebno uroloških organa i problemi sa donjim stomakom kod ženskih pripadnika znaka.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

Posao

Ulazak Venere u znak Ovna i njena predstojeća retrogradnost ne idu vam u prilog. Čini se da polako gubite kontrolu nad događajima jer poslovna situacija nepredvidiva. Nema potrebe da oklevate pred novim dešavanjima, tražite rešenja uprkos lošim okolnostima, ali uz obaveznu konsultaciju sa pouzdanim saradnicima. Potrudite se da budite dobro informisani o svim profesionalnim kombinacijama, pa u tom smislu proveravajte sve informacije koje utiču na poslovnu saradnju.

Dobro razmislite o novim ponudama i važnim odlukama u svojoj karijeri, naročito nakon 4. marta kad vaš vladar, Venera, krene u retrogradno kretanje. Period koji sledi nije najbolji za dogovore, posebno one dugoročne. Situacija nije povoljna ni za polaganje ispita, usavršavanje i prekvalifikaciju. Neophodna vam je nečija podrška kako biste ostvarili svoje poslovno-finansijske ciljeve. Uskladite svoja interesovanja sa vodećim poslovnim trendom koji obećava dobru zaradu.

Ljubav

Nije pravi čas za emotivna raščišćavanja, jer bi u tom slučaju lako moglo da dođe do prekida, razlaza i nerazumevanja. Mars i Venera, trenutno u vašem dvanestom polju se polako razilaze a definitivno svako kreće svojim putem već 4. marta kada Venera započne retrogradno kretanje, a Mars se uputi ka vašem prvom polju. U skladu sa navedenim kretanjem planeta, kretaće se i vaši partnerski odnosi. Krize su moguće i u vezama koje su nedavno započete, kao i u dugotrajnim brakovima. Ponekad naglašene strasti i velike emocije, iznenada mogu da vas "zanesu" i odvedu na pogrešan put.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.