Šta nam donosi Venera u Ribama: ostvarenje sna u ljubavi (ASTRO PROGNOZE)

Ovo je vreme za ulepšavanje stvarnosti. Ovo je period ljubavi i Venere u Ribama...

12. marta do 05. aprila 2016. godine Venera u Ribama.

Venera će od 12. marta do 5. aprila 2016. godine će biti u znaku svoje egzaltacije, u Ribama, donoseći mogućnost da doživite uzvišeno osećanje ljubavi. To je vreme u kojem se ne misli na ljubav, već se oseća ljubav. Tada se živi ljubav. Venera deluje na zavođenje, a dok je u Ribama na čaroliju ljubavi. Ona ovom znaku koji se odnosi na osećanja, reflektuje na nas želju da privučemo ljubav i to ne bilo kakvu ljubav. Sada se privlači ljubav o kojoj se sanjari, piše u dnevnicima, ili najlepšim ljubavnim pesmama ili je predstavljana u ljubavnim filmovima. To je vreme kada se piše o ljubavi, koja se stavlja u bocu i pušta u vodu i mogu da donesu ljubav, kao u romanu "Poruka u boci" Nikolasa Sparkasa.

Horoskop za ženska srca: astrologija otkriva osobine i karakter žena u svakom znaku Zodijaka...

Ovo je vreme kada se teži srodnoj duši koja donosi ostvarenja sna o ljubavi. Ko ima natalnu Veneru u Ribama je onaj koji živi za taj san, živi za ljubav koja je uzvišena, neko to zove idealisana, a ja je nazivam uzvišena, bezuslovna ljubav, jer to ona predstavlja.

Na ulasku u Ribe Venera će napraviti najpre kvadrat sa Marsom u Strelcu, što će ustalasati ljubavne strasti. Mars u Strelcu teži nezavisnosti, slobodi i neće spremno dočekati ljubavna osećanja i želje. Mudrošću, strpljenjem se mogu izbeći ljubavni sukobi oko 12.-15. marta i pretvoriti vešto u ljubavne strasti.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.