Šta nam donosi Venera u Jarcu: dani moćnog ljubavnog magnetizma

Priča o Veneri u Jarcu je priča o ljubavi prema nekome koga jako želimo i zbog koga smo spremni da ostvarimo nešto što smo davno započeli...

Od 23. januara do 16. februara 2016. godine traje period Venere u Jarcu.

Oni koji je imaju u natalu, nemaju baš srećne ljubavne priče, kao što je to bio slučaj sa Marijom Kalas i njenom ljubavlju prema Onazisu. Sa Venerom u Jarcu ljubav dolazi i može da bude jaka i može da donse veliku posvećenost. Setite se, bila je spremna da napusti umetničku karijeru kojoj je godinama bila posvećena i u kojoj je bila briljantna, jer joj je ljubav bila značajnija. A tog čoveka je privukla njena uspešnost i slava, za šta je, takođe, bila "kriva" Venera u Jarcu.

Blizanci sa Strelčevima, Rakovi sa Jarčevima: koje su sudbinske veze horoskopskih znakova...

Kako je Venera tu, u saturnovskom znaku, osobe koje tu imaju Veneru treba da uče kroz vreme kako da se više otvore za ljubav, posebno za dobijanje ljubavi. Treba da uče kako steknu veće samopouzdanje i da na pravi način pokažu svoja osećanja ne očekujući ništa za uzvrat. Postignuće je za njih da daju bezuslovnu ljubav, da se duhovno uzdignu da to mogu da čine, verujući u svoju ljubav. Žene treba da veruju u svoju ženstvenost i izraze je!

Oni koji imaju Veneru u natalu u Jarcu osećaju kako ih ljubav nagoni da stvaraju za druge. Ako su deca u pitanju, trudiće se da im omogući bolji start u životu, kroz materijalnu sigurnost, mogućnost da se obrazuju ili da ostvare svoj želje. Voljenoj osobi će pokazati ljubav kroz materijalnu podršku onda kada je to potrebno. Naravno, sve zavisi od toga gde vam je Saturn u natalu i ako imate Veneru u Jarcu. Ako je i Saturn u Jarcu, u konjukciji, moguća je kasna ljubav, ili strah od ljubavi, koji će vas naterati da ipak budete sami.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.