Šta nam donosi trigon Marsa sa Jupiterom u Lavu: strasti, transformacije i regeneracija

Počinje period velikog uzbuđenja koji će trajati od 8. do 12. marta 2015. godine a koji ispunjava snažna energija uzavrelih strasti.

U ovim danima očekuju nas nagli preokreti i avanture, a pokretački elan u nama budi potrebu da budemo aktivni, smeli i spremni na podvige i aktivnosti, koje su čak i rizične, ali mogu da donesu pozitiivni preokret.

"Krivac" za ovakva dešavanja je Mars u Ovnu u konjukciji sa Uranom i u trigonu sa Jupiterom u Lavu. Ne žurite, osmislite svoje aktivosti, ali ulazite u novine smelo i sa konstruktivnim aktivnostima, jer možete napraviti podvig. Sa ovom energijom kreće se u nešto novo, nove aktivnosti, poslove, ili u nešto što jer originalno i može da dovede do iznenađenja i preokreta na bolje, odnosno do uspešne aktivnosti, zbog trigona Marsa i Urana sa Jupiterom u Lavu, znaku ljubavi, zadovoljstva, ali i velikih dela.

Tajna prvog susreta: šta ženi otkriva Venera u horoskopu partnera...

Ova energija, koja donosi promene, može da bude i rizična, kod onih koji su skloni brzoj vožnji, ili ekstremnim sportovima, ili ulasku u nešto što je izuzetno opasno, jer je ovo aspekt neizvesnosti i eksplozivnosti. To je poput eksplozije, koja može razoriti sve, ali može da bude nešto što u sebi nosi revolucionarni poduhvat ili da donese ulazak u neku progresivnu aktivnost, u veću novinu koja donosi srećnu promenu, poboljšanje nečega uvođenjem neke inovacije, ili nove metode. Ovo je tranzit koji može da donese teškom bolesniku neku potrebnu operaciju, kojom se odstranjuje nešto nepotrebno i time izaziva poboljšanje, a kako je Mesec u Škopriji i kraj patnji, ogromnu promenu i regeneraciju.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.