Šta nam donosi tranzitno Sunce u znaku Riba: vreme kada su čuda moguća

Generalno, pozicija Sunca u nekom znaku određuje trenutni ,"osećaj u vazduhu'". A tranzitno Sunce u Ribama unosi umetnost u život i osećaj da je sve moguće...

Od 19. februara do 21. marta 2016. godine tranzitno Sunce je u znaku Riba.

U noći sa 19. na 20. februar 2016. godine, tranzitno Sunce je ušlo u znak Riba. Ili, bolje je da napišem, uplovilo u znak Riba - jer Ribe simbolišu mora, okeane i sve velike vodene površine. Ne, ipak je najbolje da napišem da se Sunce izgubilo u znaku Riba - jer Ribe pored pučine mora i okeana simbolišu i pustinje, nepregledne tundre Sibira i sve druge nedođije u kojima se tako lako izgubiti.

Ribe se vezuju i za mrak. A ponekad je najlepše izgubiti se u mraku, zar ne?

Tranzit Sunca kroz određeni znak, odrediće, na globalnom planu, promene u temperamentu, pad ili porast energije i želje za promenom, našu snagu i životnu volju. Generalno, pozicija Sunca u nekom znaku određuje trenutni ,,osećaj u vazduhu''.

Za vreme vladavina znaka Riba, najčešće padne najviše kiše u toku godine. Ta romantična, kišovita atmosfera, tihi kafe barovi u kojima možete čitati svoju omiljenu knjigu, potreba za mirom, povlačenje u maštu, bežanje u vlastiti svet snova, neuredan krevet i već otrcana pidžama, a u njima vi sa šoljicom kafe ili svog omiljenog čaja, u društvu svog omiljenog filma. Otkazani planovi i jedan dan za uživanje. Intermezzo. Da, sada nam svima trebaju te sitnice, te čari jednostavnog života, koje nas čine srećnima.

Astro knjiga ljubavi: evo kako će vas zavoleti BAŠ OVAJ horoskopski znak!

Bićete i preosetljivi u ovom periodu. Trebaće vam zagrljaj. Prihvatićete ga. Od voljene osobe ili od potpunog stranca na ulici. Nije ni bitno. Prepoznaćete se, jer sve duše su se nekad davno srele, a svaki novi, budući susret je ustvari samo otisak prošlosti - replika prvog dodira vaših duša. Ovo je vreme kada se fizička i metafizička ravan prepliću. Vreme kada su čuda moguća.

Osetićete se uznemireno. Odreagovaćete neprimereno, a posle će vam biti žao. Neko će biti neprimeren prema vama. Oprostite im, oprostiće i neko vama. Meditirajte! Pronađite svoj unutrašnji balans. Koristiće vam.

Plačite! Suze nisu greška. Kažu da voda sve pamti. Ali voda je i ta koja briše. Svaka kap, svaka suza koja vas umije, obrisaće jedan trag prošlosti i zaceliti jednu ranu. Smejte se! Svakodnevno nas bombarduju istraživanjima da je smeh lekovit, pa ako je samo i najmanji deo toga tačan, smeh će Vam koristiti. Smejte se, svaku suzu mora pratiti jedan osmeh. Zbog ravnoteže u univerzumu. Lik u ogledalu ne mora baš uvek imati isti izraz lica.

Idealizujte! Preterujte! Stavite ružičaste naočare! Život je ionako većim delom godine tmuran i siv, dodajte mu sada malo svojih boja. Pomešajte svoje šarenilo sa svakodnevnim sivilom i stvorite novo umetničko delo. Budite kreativni, stvorite idealnog sebe, biće koje želite da budete. A možda ste već idealni takvi kakvi jeste, samo to još ne znate? Oslobodite svoje boje i saznajte.

Plešite! Ples je takođe lekovit. Ako smatrate da niste baš talentovani, onda uživajte u muzici. Idite u pozorište. Pogledajte predstavu, balet, operu. Umetnost je hrana za dušu.

Sanjajte! Ne postoji čovek bez snova. Snovi su samo odraz našeg budućeg JA. U ovoj ili nekoj alternativnoj stvarnosti. Kako god, uposlite svoju maštu, pa uz pomoć nje proputujte Indiju, posetite Filipine, Meksiko ili koju god državu da poželite. Ko zna, današnji san je možda java sutrašnjeg dana.

Zapamtite:

"Za dvadeset godina, bićete više razočarani stvarima koje niste učinili nego stvarima koje jeste. Zato isplovite iz sigurne luke. Istražujte. Sanjajte. Otkrijte."

Mark Twain

sta_nam_donosi_tranzitno_sunce_u_znaku_riba_vreme_kada_su_cuda_moguca_1

Astrolog: Miloš Tomić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.