Šta nam donosi tranzitni Mesec u Škorpiji: zašto je danas važno da ostanete staloženi

Mesec u Škorpiji je iskonska potreba za preživljavanjem i borba do poslednjeg daha.

Tranzitni Mesec napušta treću dekadu Vage i u prepodnevnim časovima 10. novembra 2015. godine ulazi u znak Škorpije i do kraja dana stiže devetog znaka. Iza sebe ostavljamo taktičnost, fine manire i potrebu za partnerskim odnosima bilo koje vrste, prekidamo dogovore i počinjemo da sumnjamo u sve oko sebe. Planiramo napad iz zasede i objavu rata nekome ili nečemu.

Vladar ovog Meseca je još uvek analitični i kolebljivi Mars u Devici, koji ima strategiju, ali još uvek mu nedostaje hrabrosti da istu ostvari. Mars je prošao fiksnu zvezdu Alkaid (u prevodu sa arapskog: uništitelj masa) pa tek danas shvatamo koliko smo se u prethodnih dana žrtvovali za posao, porodicu, neke više ciljeve... Razmislite, koliko puta ste u protekloj sedmici zaboravili da jedete ili zaboravili da spavate?

Mars je takođe u aplikacionoj konjunkciji ka Rahuu, severnom Mesečevom čvoru. Rahu je duh, pripadnik sveta nevidljivog, koji nam se kači na rame i vodi u pogrešnom smeru, u najveća iskušenja i zamke materijalnog sveta. I možda će neki reći da je Rahu uvek pozitivan i obećava dobro, ali imajte u vidu da on nikada ne dolazi sam. Rahu je samo glava bez tela, koju sa druge strane Zodijaka gleda Ketu, telo bez glave. Svaki postupak nosi svoje posledice. Ovih dana će mnogi reći da ih prati maler ili da su najveći baksuzi, ali svaki peh je samo posledica svih naših postupaka u prošlosti.

Kako položaj Marsa u natalnoj karti pokazuje kojim sportom treba da se bavimo...

Danas ćemo dizati tenziju za svaku sitnicu, jer Mesec u Škorpiji jača strahove, istražuje teorije zavere i sve oko sebe doživljava kao pretnju ili opasnost. Mesec u Škorpiji je iskonska potreba za preživljavanjem i borba do poslednjeg daha. Danas dolazimo do ekstrema u gotovo svim situacijama, a za one kolebljive, to može biti kobno (sukob na poslu ili gubitak posla, narušeno zdravlje, lom u emotivnom životu...) Mislite prvo na sebe, jer od vas sve počinje.

sta_nam_donosi_tranzitni_mesec_u_skorpiji_ekstremi_u_svi_situacijama_1

Tekst: Miloš Tomić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.