Šta nam donosi totalno pomračenje Sunca u Ribama: evo koja je jedina stvar u koju treba čvrsto da verujete

U ovom periodu važno je slušati svoju intuiciju. Evo zašto...

Totalno pomračenje Sunca u Ribama biće 9. marta u 2.30h, na 18. stepenu ovog vodenog, promenljivog znaka. Povoljno je to što će biti u sekstilu sa Plutonom u Jarcu, donoseći velike, korenite promene ili novine. Nepovoljno je što će pomračenje Sunca biti u opoziciji sa sa retrogradnim Jupiterom u Devici. Ovo može doneti neodmerenosti i preterivanje, nedovoljno dobro procenjivanje situacije... To može da dovede do štete, ili gubitka.

Ujedno će ovo pomračenje Sunca biti i u kvadratu sa Saturnom u Strelcu, dok su Jupiter i Saturn u kvadratu, u danima oko i za vreme pomračenja. Nesigurnost, kolebljivosti, sumnja, ili društvene promene nepovoljno će uticati na mnoge osobe i njihov život. Dobro bi bilo da ne ulazite nepromišljeno u promene i novine nedelju dana pre pomračenja i nedelju dana posle njega.

Do promena može doći i neočekivano, posebno za one rođene 1965. i 1966. godine, kojima je na oko 18. stepena u Devici Uran. Oni mogu da očekuju nagle, neočekivene promene. Kako je pomračenje u Ribama izuzetno je važno da bez obzira na poteškoće, prepreke, ili zastoje koje se mogu pojaviti, da što čvršće verujete da su promene prolazne i da je potrebno da se prilagodite promenama i preduzmete sve ono što je do vas da biste se postepeno nakon promena prilagodili se i promenili nastalu situaciju. Važno je da osluškujte i pratite svoju intuiciju i ne pružate otpor promenama. Što ste više otvoreni za promene, one mogu i ako su nepovoljne za vas da vremenom posluže za neko vaše dobro. Pomračenja su tu da baš donesu te velike obrte sudbine, a kako je ono u Ribama, onda vam mudrost koju stekli može najviše pomoći ili neki uticajni moćni ljudi, zbog Plutona u Jarcu.

Ovo pomračenje Sunca će najviše osetiti Ribe koje su rođene oko 9. marta, kao i Device rođene oko 11. septembra. Device koje su rođene između 7 do 15. septembra trebalo bi da u ovom periodu budu pasivne, više odmaraju, jer im je energija najviše u toku godine padu i trebalo bi da prate šta im organizam poručuje. Već pre ovog perioda trebalo bi da posvete veću pažnju svom zdravlju, zdravoj ishrani i odmoru.

Treba da izbegavaju ulazak u nešto novo, ili nove osobe u svom životu, jer to može da im donese komplikacije ili poteškoće. Osobe u znaku Strelca koje su rođene oko 11. decembra i Blizanci koji su rođeni oko 9. juna mogu osetiti pojačani premor i poteškoće, situacije koje im se čine bezizlaznim, ali nije tako. Što više imate smelosti i moralne čvrstine, ovo važi za Strelce, kao i što se više prihvati odgovornost i ne odustajete, to će se vremenom situacija promeniti. Kada je pomračenje u promenljivim znacima, onda promene nisu stalne i sa trajnim posledicama.

Kako je pomračenje Sunca u Ribama, treba da tražite pomoć od drugih, jer će pomoć pre stići. Najvažnije je samo za one koji su rođeni u Ribama, Devici, Strelcu, ili tu imaju Mesec. Važno je da ne ulazite sada svesno u novine, jer nije povoljno vreme za to. Novine, ili promene koje donosi pomračenja će za neke biti i povoljno, ako ne odmah, a ono kroz neko vreme za osobe koje imaju Sunce u Raku oko 18., ili Škorpiji, ili Biku, Jarcu. U prirodi su moguće, u nekim predelima sveta, prirodne katastrofe, posebno poplave, a negde i zemljotresi.

Solarna eklipsa u Ribama: koliko umemo da branimo ono što volimo (ASTRO PROGNOZE)...

Dobro je da se na kratko - dok traje pomračenje oko 2. 30h (ako ste budni) opustite i vizuelizujete kako negativna energija odlazi od vas, da se utapa u vodu, jer je reč o znaku Riba, vodenog znaka. Zamislite da vaša negativna osećanja tonu u duboku vodu, da strah ili osećanje tuge, ili neka druga negativna emocija tone i nestaje. Osetićete se lakim i neće se negativna energija odraziti. Ta vizuelizacija bi trebalo da se radi za vreme pomračenja u minuta na ovim prostorima, pa u narednih 3-5 minuta. To je jedan od načina da se oslobodimo trereta prošlosti i da možemo da dočekamo promene spremni, bez straha, s poverenjem da nam život donosi uvek ono što treba - ako ne trenutno, onda za kasnije dobro.

sta_nam_donosi_totalno_pomracenje_sunca_u_ribama_evo_koja_je_jedina_stvar_u_koju_treba_cvrsto_da_verujete_aps.jpg

Izvor: Svetlana Milenkovic Filipovic

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.