Horoskop za stvaranje dobre karme: evo šta nam donosi retrogradni Saturn do 18. septembra 2019. godine

Retrogradno kretanje znači da se planeta kreće sporije i unazad. Iako planete nikada ne menjaju originalni pravac, ovaj fenomen za astrologiju ima neverovatan značaj. Često se kaže da ovakvo kretanj planeta donosi niz promena i ima uticaj na sve nas zajedno.

Zbog činjenice da se Saturn smatra “astrološkim ocem”, ima logike da što se ovoj planeti prepisuje uticaj na odgovornost, strukturu i zrelost, pa upravo na ove stvari svaki znak treba da obrai pažnju najviše, ali i na one na koje najmanje mislimo. Finansije, emotivna slabost, vežbanje, zdravlje, ljubav... Svima nama je potrebno “lečenje” u različitim delovima života. U ovom periodu je Saturn retrogradan u Jarcu, što znači da je vreme da se posvetimo karijeri i autonomiji. Kako da se priprmite za to? Saznajte u nastavku...

Horoskop za vladavinu retrogradnog Saturna: ova 3 znaka očekuje haotičan period (do 18. septembra 2019.)Horoskop za vladavinu retrogradnog Saturna: ova 3 znaka očekuje haotičan period (do 18. septembra 2019.)Retrogradni Saturn će uzdrmati naše živote, a najviše će uticati na ova 3 horoskopska znaka!

Kreirajte dobru karmu i privucite što više pozitivnosti

Retrogradne kretanje je puno karme, a na vama je koju ćete privući. Ona je povezana sa prošlosti, sadašnjosti i budućnosti i nemojte na nju da gledate kao na neku vrstu kazne, već ako način da naučite nešto više. Karma je kosmički način za balansiranje, koji nas gura da rastemo i dostignemo svoje ciljeve.

Pomaganjem drugima, ali i samim sebi, sa otvorenim srcem i laganim koracima, će na nam pomoći da izađemo iz retrogradnog Saturna na što boji način.

Ovi horoskopski znakovi se nikako ne slažu: ne mogu da pronađu zajedniči jezikOvi horoskopski znakovi se nikako ne slažu: ne mogu da pronađu zajedniči jezikHoroskop otkriva koji znakovi Zodijaka ne mogu da pronađu zajednički jezik...

Izbegavajte odlaganje bilo čega zbog strahova koje imate

Svimamo sopstveni teret sa samodisciplinom i susretanjem sa strahom i stidom. Neke metode su bolje od drugih, ali samo učenje onoga što nam pomaže, a onoga što ne je prvi korak u prelaženju svake prepreke.

Odlaganje je vrlo popularan i četo štetan mehanizam koji nastaje najviše iz straha: straha od neuspeha ili nepoznatog, straha da pogrešimo, budemo osuđivani ili povrđenei. Ako primetite da je odlaganje postalo ozbiljna tema u vašem životu, ovaj period je pravo vreme da se suočite sa time. Zapišite šta sve treba da uradite i konkretno šta izbegavate. Kao neko ko odlaže, ovo je stvar koju najmanje želite da uradite, ali morate! Vreme je da upalite svetlo.

Đotiš horoskop otkriva šta nam je zapisano u sudbini: evo šta nas čeka u 2020. godiniĐotiš horoskop otkriva šta nam je zapisano u sudbini: evo šta nas čeka u 2020. godiniAko nebo posmatramo kroz prizmu sideralnog zodijaka koji se koristi u đjotiš astrologiji u martu smo imali smo značajniju…

Isprobajte meditaciju

Zbog toga što je Saturn retrogradan, očekujte unutrašnje nemire, nalete tuge, depresije i umora. Najbolji način da se sa ovim suretnete i izađete na kraj jeste uz pomoć meditacije koja će vas smiriti na duhovnom, ali i fizičkom nivou. Meditacija vam može pomoći da uklonite loše misli, opustite se u potpunosti i pronađete svoj unutrašnji mir.

Izvor: Ženski magazin

V.R.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.