Šta nam donosi pun Mesec u Raku: ovo je jedini način da živite istinski slobodan život

Želimo li slobodu ili lažne sigurnosti? Vapaj tela ponekad ipak treba ispustiti. Šta ćemo izabrati... samo je na nama.

Pun Mesec u Raku biće 25. decembra 2015. godine.

„Osjećam kako me preplavljuje. Još uvijek sam rob ovim Snovima. Da li je ovo kraj svemu? Ili samo način način krvarenja?"

Poslednji pun Mesec koji nas je dočekao na katolički Božić bio je davne 1977. godine. I ovoga puta. Nimalo slučajno, Mesec na 3* Raka uvlači se u pore naših sećanja. Naša gnezda su sigurna, da li jesu? Utočišta u kojima smo spremna su za promenu. Sakupili smo se u oaze svojih maštanja. Ponekad jednostavno ne umemo biti.

Mesec u Raku trebao bi biti golotinja. Deo duše koja nevino čeka svoje rođenje. Prvi otkucaji deteta utrobi. Prva nošenja na rukama. Prvi zazivi roditelja. Miris tople uljuljkanosti. Smiraj dana. Kolevke koje smo davno prevazišli. Naše prve emocije. Oslobođene od Ega. Naša čista koža rasuta na toplini. A da li je baš tako? Možda.

Astrološki vodič: kakvi parfemi i mirisi odgovaraju vašem horoskopskom znaku...

Mesec u Raku radi dobar aspekt sa Neptunom. Malo smo tu obojeni i više nego što bi trebalo. Zavedeni emocijama koje to možda i nisu. Ili jesu. Neupitljivo smo zbunjeni. Tragamo. Možda još uvek zatvoreni u neke snove koji nisu deo realnosti. Smeli smo. Naivni. Spremni da poslednji ples duše izbacimo pred odar. Jer volimo. Zaštitnički. Ponekad gušimo i sami sebe. Jer postoji negde neravnoteža. Negde smo ostali uskraćeni za celu večnost. Savršene slike porodice.

Okićeni domovi. Najezda lepote, ljubavi i darivanja. Ali nešto nas boli u svemu tome. Blic foto-aparata grabi sećanja. Jesu li ona zaista takva? Kada utonemo u postelje od snova da li zaista ležimo sklupčani uz ljubav? Ili je čovek do nas samo obaveza. Naš ritam života. Da li je čovek sa kime imate dom i decu, ono što volite? Previše je prevara koje foto-aparati nisu uspeli da zabeleže.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.