Šta nam donosi pun Mesec u Devici i Venera u Ovnu: jake emocije i nova ljubav

Venera u Ovnu je u konjukciji sa Uranom i u trigonu sa Jupiterom, a u vreme punog meseca u Devici...

Venera u Ovnu će biti 3, 4. i 5. marta 2015. godine u konjukciji sa Uranom i u trigonu sa Jupiterom.

Ovi zvezdani aspekti mogu vam doneti iznenađenja! To može biti neka nova osoba, ljubav, ili prijateljstvo, i to krajnje, neočekivano i u okolnostima kao iz nekog filma. To, takođe, može biti i neki poslovni susret - krajnje neobičan, poseban i za pamćenje. On može pokrenuti i puno radosti, oduševljenja ili zanosnu ljubav koja nosi vedrinu i polet, jer je Venera i pod uticajem Jupitera u Lavu.

U ovom aspektu ima puno izazova, avanture, ali i rizika, ili težnje za slobodom. Ono što je sigurno je da će mnogi od nas doživeti izvestan izlazak iz svakodnevnice, ili odstupanje od uobičajenog u nečemu. Najviše će ovaj susret strasne i u Ovnu izazovne Venere i Urana osetiti oni koji su pod uticajem Venere i Urana, Vage, i Bikovi (podznak), kao i osobe koji su u znaku ili podznaku Ovnovi i Vodolije. Ovo je apekt koji uvodi u zanos, jedinstvenu avanturu, slučajni susret u kojem eksplodiraju ljubavne strasti, dogodi se vatromet ljubavnih osećanja i oslobode se strasti i želje.

Ako je intenzitet pritisaka veliki, onda može ovaj aspekt doneti i iznenadni prekid neke veze, ali zbog trigona sa Jupiterem reč je o pozitivnim preokretima, ili oslobođenju koje vas može usrećiti.

Buntovnost i jake emocije su vrlo moguće. Ako imate podznak u Vagi, pazite da suviše nestrpljivosti i nemira ne izazovu pojačanu napetost koja može nepovoljno da deluje na neku vezu, partnerstvo i da izazove otuđenje ili u retkim slučajevima kraj veze.

Na finansijskom planu, ako vam je ovaj aspekt u 2. i 8. kući, mogući su iznenadni dobici koji vas mogu oduševiti.

Rituali za blagostanje u noći punog Meseca...

Ovo su dani jakih uzbuđenja, kada impulsivno ponašanje može da izazove da naglo protestujete, da se uzbudite, reagujete impulsivno i budete nespremni da popustite.

Pazite da ne poljuljate neke odnose zbog hirovitosti i svojeglavih postupaka, impulsivnosti i ishitrenosti. Može se dogoditi da druga strana ne bude spremna da popusti i prihvati hirove kojima će osobe koje su pod uticajem Venere biti sklone.

Kako je i Mars u Ovnu, strasti su jake i od popustljivosti nema ništa. Posebno što se oseća i uticaj punog Meseca koji će biti 5. marta u Devici, a može dovesti do toga da se postupci ne mogu kontrolisati i da ima više napetosti i nervoze, koja može da dovede do zategnutih odnosa.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.