Šta nam donosi pomračenje Sunca u Raku: 8 stvari koje će vam doneti radost i dobru sudbinu (21. jun)

Pomračenje Sunca donosi nove iskre radosti - evo kojih 8 stvari privlače dobru energiju i sjajne promene!

Od sredine juna je zaista uzbudljivo na nebu. Venera je krenula retrogradno, u tom su "stanju" bili već Pluton i Saturn, a po putu su im se pridružili Jupiter, odnedavno i Merkur. Ispratili pomračenje Meseca 5. juna, a sada nas očekuje pomračenje Sunca u Raku.

Promene je nemoguće zaustaviti.

"Pomračenje" će se 21. juna, u 8 sati i 42 minute, neposredno nakon ulaska u letnje pomračenje i sledom toga period je energetski prilično nabijeno i potentno.

Posebna je i dubinski bi mogla promeniti neke delove naših života. Odvija se na početnom stepenu Raka u inkonjukciji sa Saturnom i u tome je njenu posebnost.

Šta nas očekuje u danima između dva pomračenja: Sunce i Mesec probudiće uspavane strasti i željeŠta nas očekuje u danima između dva pomračenja: Sunce i Mesec probudiće uspavane strasti i željeAstrologija otkriva - magične promene nas očekuju u periodu između dva pomračenja!

Početni stepen znaka, zajedno sa poslednjim stepenom znaka spada u red onih koji nisu najprijatnije. Sugeriše novi početak, osećamo dah novog života. Trebamo se pokrenuti prema napred, a nismo sasvim sigurni u kojem smeru.

Potom se okrećemo unazad jer shvatamo da postoji još neki "nered" koji smo ostavili iza sebe, a koji treba pospremiti kako bismo krenuli dalje.

Pomračenje se odvija u blizini Mesečevih čvorova. U narednim mesecima očekuju nas sudbinski događaji. Možda smo "dužni karmi", trebamo raspetljati neke čvorove, nešto podmiriti, nečeg se odreći, nešto okončati. Proglasiti kraj. A sve se događa za naše najviše dobro. Život ne kažnjava, on nas gura prema napred.

Ovo pomračenje nam postavlja pitanja – ko si ti? Koji je smisao tvog života? Kuda dalje želiš ići? Šta te u tome sprečava?

Osećaš li iskru svoje Duše? Shvataš li da si na ovaj svet došao sa misijom?

Krenućemo, pa zastati. Jedan korak napred, dva unazad. Ali valjda tako treba biti da bismo arhivirali prošlost, pogledali je otvorenih očiju, izvukli neke pouke iz onoga što nam se događa.

S jedne strane mosta stoje naša autentičnost, sloboda, naše Ja, a s druge ograničenja, strahovi, odgovornosti koji su nam stavili okove na noge.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.