Šta nam donosi opozicija Marsa i Plutona: primamljivi ples sa sabljom

Kao najsporija planeta, Pluton se u određenom polju zadržava nekoliko godina i pokreće događaje koji vas pomeraju iz temelja...

Osećate li se ovih dana neki neobjašnjiv umor, bezrazložnu razdražljivost, sve vas iritira, svadljivi ste, spremni ste da skočite u vatru i za najmanju sitnicu?

Otkako je 24. juna 2015. godine Mars ušao u znak Raka, a nedugo zatim, u istom znaku mu se pridružio i Merkur 8. jula, svaka naša akcija, svaka naša misao, vođena je emocijom. Sama reč emocije koren vuče iz latinskog glagola "emovere'' (pokrenuti se, krenuti iz). Sve što ovih dana radimo, govorimo ili pišemo, rezultat je našeg prvog utiska, prve reakcije na svet oko nas i najčistiji odraz našeg temperamenta.

Vodoliju pleni hrabrost, a Strelca pustolovine: evo šta će osvojiti vaš horoskopski znak...

Da li je Marsu mesto u Raku? Da li je Mesec (naša duša, čulna spoznaja, osećaj, doživljaj), dobar domaćin Marsu (borba, rat, udarac, akcija, prvi tempo)? Naravno da nije. Marsov posao nije razmišljanje, već akcija. On udara glavom kroz zid, on ne postavlja pitanja. Za pitanja je zadužen Merkur, ali ne lezi vraže, i on je u ovom periodu zašao u znak Raka. Nepromišljeni smo, sve radimo "na prvu loptu'', pitanja dolaze kasnije, ako ih uopšte ima.

Ali čekajte, postaje još "bolje''...

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.