Šta nam donosi mlad Mesec u Vagi: pravo vreme za brak i bliskost

Sklad uma, tela i duše lako se meri - brojem nežnih, mirnih trenutaka...

Mlad Mesec u Vagi biće 13. oktobra 2015. godine u 8.42 na 19. stepenu Vage. Period mladog Meseca traje nedelju dana i to je vreme kada krenite sa novinama.

Najbolje je u jutarnjim satima krenuti sa vizuelizacijama onoga što želite, posebno ako su ona vezana za promene u braku i novine koje će vaš odnos učiniti boljim.

Vaga je znak udruživanja, sklapanja saveza, znak zajedništva, partnerstva, braka.To je vreme kada se okrećemo drugima, kada se partneri okreću jedan drugome i imaju veću potrebu za bliskošću, ljubavlju, nežnošću, potrebu za ujedinjenjem i hramonijom u vezi.

Kako je Venera u Devici, biće dobro da svom partneru u nečemu pomažete, ili sa njim zajedno radite i tako stvorite veću bliskost. Biće to period davanja koji očekuje i uzvraćanje, ali kako su Merkur i Venera zamenili mesta, jer je on u Vagi, a Venera u Devici, komunikacija i emotivna razmena mogu zbližiti partnere. Merkur u sekstilu sa Saturnom će u sledećojoj nedelji omogućiti da dođete do nekih dogovora. Ovo je povoljno vreme i za ulazak u brak i potpisivanje bračnog ugovora, koji bi mogao da potraje posebno ako bi ulazak u brak ili veridba bili zaključeni 14. oktobra.

Najpovoljniji su jutarnji sati kada je Mesec u Škorpiji u sekstilu sa Venerom u Devici.
Takođe je povoljno vreme za sastanke i susrete u narednih nedelju dana, bilo da su oni ljubavne prirode ili u vezi sa poslovnom saradnjom i dogovorima.

Najviše promena će doneti sledećim znacima: Vagama rođenim oko 13. oktobra, kao i Rakovima, i Lavovima u podznaku. Rakovima u podznaku stižu promene u porodičnim ili ljubavnim odnosima, a Lavovima nova poznanstva, promene u komunikaciji, učenju, nove obuke i saznanja. Vage u podznaku će menjati same sebe, a time će im i odnosi sa drugima postati bolji. Devici na finansijskom planu su moguća nova poslovna udruživanja ili saradnja. Promene u braku ili novi brak mogu očekivati osobe koje imaju podznak u Ovnu!

Astrologija braka: Strelčevi traže mudru, a Lavovi vernu ženu...

Mlad Mesec je u opoziciji sa Uranom u Ovnu, te je povoljno vreme za unošenje iznenadnih i brzih novina u vaše odnose. Uzbuđenja će biti i nemira, koji traže hitne i brze promene, da ne bi došlo do povećane tenzije. Novine uvek donose pomalo uznemirenosti, mada su moguće i neke nepoželjne novine koje vas mogu uzbuditi.Tog dana - 13. oktobra ne reagujte impulsivno ni u afektu. Nastojte da se najpre smirite, uspostavite unutrašnji sklad, jer on je neophodan i njemu se teži kada je mlad Mesec u Vagi. Kada budete u skladu sa sobom, a za to postoje tehnike relaksacije, onda ćete se i sa drugima, posebno sa partnerom, lako usaglasiti.

Poželjno je da u narednih nedelju dana - u period od 13. do 20. oktobra - započnete nešto novo, a idealno je da to činite zajedno sa partnerom, bilo bračnim, ili poslovnim. Zajedno će sve ići lakše i biće zanimljivije u ovom periodu. Upravo ta novina može poboljšati vašu vezu i omogućiti vam da se zbližite, stabilizujete vašu vezu.

Od 13. oktobra 2015. godine možete planirati i promene koje će vam poboljšati zdravlje - recimo, da promenite način ishrane tako da se hranite zdravije, ili da uredite dom na drugačijinačin. Dobro je i vreme za početak zajedničke rekreacije, jer je i Mars u Devici. Tako vam i Venera, kao i Mars u Devici, obećavaju slična interesovanja, potrebe i želje.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.