Šta nam donosi mlad Mesec u Škorpiji od 9. do 16. novembra 2015. godine: zamislite želju...

Ako je mlad Mesec u setvenom kalendaru razdoblje kada se sadi, ovo seme mladog Meseca u Škorpiji duboko gurnite u zemlju, duboko u sebe, i duboko iz vas će isklijati...

Škorpija je vlažna i plodna, strastvna. Ako postoji žudnja vašeg života, nešto što strastveno želite, ovom mladom Mesecu jasno izrecite svoju želju i budite spremni kroz bolno rađanje da je iznisete na svetlost dana.

U sredu 11. novembra 2015. godine u 18:47 sati zaželite želju i držite se stare poslovice "Pazi šta želiš da ti se želja ne bi ostvarila"... Oprezno s ovim strastvenim žudnjama i ne zaboravite sveto trojstvo Škorpije, posvećenost, odlučnost i prodornost. To je alat kojim se postiže uspeh. Usmerite se u ostvarenje!

Ne pristaje vreme Škorpije svakome, pa oni koji vole lakše puteve neka zaplešu s Venerom u Vagi. Njoj je lako, lepršavo, rasplesano i nasmejano prirodno stanje. Čvrsta je svojim ulaskom u sedište, sa Saturnom u sekstilu, ima razloga za optimizam, rekao bi Saturn.

Venera pravi konjunkciju s Lilit pa se pričuvajte pasivne agresije, dame moje, čemu je Vaga u svoj svojoj finoći i te kako sklona. Samo to miroljubivo manifestuje. Šrafi čeličnom rukavicom. Ne gori naglo i nekontrolisano kao Ovan. Njene metode su opšte prihvatljive i postupne. Diplomatija. Ako vas povuče Lilit, ta tamna strana ženske duše, biće to zbog sopstvene nesigurnosti, neprihvatanja partnera, prijateljice ili okoline, sopstvene nepodobnosti. Ne ugnjetavajte i ne dajte bitie ugnjetavani.

Ljubavni egipatski horoskop: drevni recept otkriva tajne zavođenja...

Venera nekome donosi i sudbinski susret sve dok je blizu severnog Mesečevog čvora koji tek što nije izašao iz Vage. Saturn je planeta koja ima obeležja karme, sudbine. Pa ko zna... no potrudite se da budete društveni i da izlazite ako želite da iskoristite ovaj aspekt, za svaki slučaj. Ili je sudba sudba pa makar bile skrivene u ormaru? Vaga je zavisnik o publici. Aplauz njenoj dražesnosti nikada nije na odmet. Neće ga od vas tražiti, ali.... metode su metode.

Krajem nedelje i Mars ulazi u Vagu, kojem je ovo pad, za razliku od Venere, pa će biti šaranja. Oprez s muškim zavodnicima nije na odmet, srce im je kao kuća veliko, puno vas stane u njega. I sve ćete biti voljene, ali ne jedine.

Ne može čovek da se odluči... A nije mu za zameriti. Pa je od trenuka njegovog ulaska u Vagu još više na snazi, ali s vedre strane, druženja konačno počinju. "Minglovanje". Umetnost, pozorišta, druženja na javnim mestima. Puno površnih ali korisnih poznanstava.

Merkur je i dalje u znaku Škorpije i sve dok se ovde nalazi nema površnosti, brbljavosti, verbalne suvišnosti. Ako vas neko "oplete", znači da ste ili preterali ili ste mu "stali na žulj".

Astrolog: Stella Neutronica

Stella Neutronica

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.